ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σημείο επαφής για το δημότη και τον επισκέπτη - Μέσο προβολής της πόλης και των συλλογικοτήτων της

| Νέα του Δήμου
ag par
Η ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr παρέχει πληροφορίες που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, στην ενημέρωση τους για τις δραστηριότητες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και των Νομικών του Προσώπων καθώς και των δραστηριοτήτων των τοπικών συλλόγων και φορέων όπως και στην ενεργό συμμετοχή τους στη ζωή και τα δρώμενα της πόλης.
Επίσης προβάλει χωρίς κανέναν περιορισμό και με ισοτιμία τη δράση και τις ανακοινώσεις όλων των συλλογικοτήτων που το ζητούν: Δημοτικές Παρατάξεις, Σύλλογοι, Κοινωνικοί και Επιστημονικοί Φορείς κ.α.
Παρά τις όποιες ελλείψεις μας, αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της, με εμφανή αποτελέσματα στο περιεχόμενο και στη μορφή της.
Η βελτίωση αυτή της ιστοσελίδας επιβεβαιώνεται και από την επισκεψιμότητα της η οποία έχει ανέβει πολύ με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο που ξεπέρασε τους 20.000 απόλυτα μοναδικούς χρήστες*. Επίσης:
Από τους συνολικούς επισκέπτες κάθε μήνα ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 65% επισκέπτεται περισσότερες από μία φορά την ιστοσελίδα.
Κάθε επισκέπτης επισκέπτεται, κατά μέσο όρο, περισσότερες από 13 σελίδες (άρθρα, ανακοινώσεις κλπ.) .
Το ποσοστό προσθήκης της ιστοσελίδας από τους επισκέπτες της σε αυτές που επισκέπτονται συχνά ξεπερνάει το 70%.
Η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την  αξιοποίηση  όλων των δυνατοτήτων που μπορεί να έχει μια σύγχρονη  ιστοσελίδα και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο σχεδιασμός της, που θα έχει ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.
 
*Ο όρος απόλυτα μοναδικός χρήστης σημαίνει ότι αν κάποιος χρήστης μπαίνει στην ιστοσελίδα κάθε μέρα και στην διάρκεια της ημέρας την επισκέπτεται πολλές φορές, τότε στο τέλος του μήνα όλη η δραστηριότητα του μετράει για έναν (1) και μόνο επισκέπτη.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 21/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software