ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

rotar doctΜε μεγάλη προσέλευση κατοίκων όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο 16 Μαΐου στo Δημοτικά Ιατρεία Τσακού στην Αγία Παρασκευή οι ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας, που πρόσφεραν οι γιατροί με συντονισμό από την ομάδα Ρόταρυ Αγίας Παρασκευής.
Οι ειδικότητες των γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που πρόσφεραν  τις υπηρεσίες τους ήταν, Πνευμονολόγος (Σπιρομέτρηση), Ογκολόγος-Παθολόγος, Πλαστικός Χειρουργός (εξέταση σπίλου), Ενδοκρινολόγος, Ακτινολόγος (Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς), Ορθοπεδικός, Ουρολόγος, Παιδίατρος και Ωτορινολαρυγγολόγος.
Ο Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος επισκέφθηκε το Ιατρείο και ευχαρίστησε προσωπικά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης, δηλαδή  την ομάδα των γιατρών, τους Ρόταρυ Αγίας Παρασκευής, τους γιατρούς και το προσωπικό των Δημ. Ιατρείων.
 Η προσφορά θα επαναληφθεί μετά το καλοκαίρι.

rotar doct 2

rotar doct 1

 

Ημ/νία Δημ/σης : 18/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software