Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ 35η ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

| Νέα του Δήμου
m p eir cΜε τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17 Μάη η 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ, στη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.
Η πορεία ξεκίνησε το πρωί από τον τύμβο του Μαραθώνα και κατέληξε το απόγευμα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου και ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».
Στην Κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου έγινε η προτελευταία στάση της πορείας, υποδέχτηκε τους ειρηνοδρόμους και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Χαιρετισμό εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης της πόλης έκανε ο Αντ. Γουναρόπουλος.
Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής παραβρέθηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με το Δήμαρχο) επικεφαλής πολυμελούς  αντιπροσωπείας της ΚΕ του κόμματος και ο Γιώργος Λαμπράκης  γιός του Γρηγόρη οι οποίοι στη συνέχεια ενώθηκαν με τους ειρηνοδρόμους και πορεύτηκαν μαζί τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

m p eir a

m p eir b

 

 

Ημ/νία Δημ/σης : 18/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software