ΖΕΥΞΗ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των ΓΕΝΕΩΝ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

1 mai K PS 1
 
«…Λουλούδια ας διαλέξουμε και ρόδα και κρίνα
Κι ελάτε να πλέξουμε στεφάνια με εκείνα
Το Μάη που σήμερα προβάλει στη γη…»
Στα πλαίσια του προγράμματος ΖΕΥΞΗ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των ΓΕΝΕΩΝ Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Απριλίου τα μέλη των  Α’ και Β’ ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν στο χώρο τους τα προνήπια του Ζ’ και Δ’ Νηπιακού Σταθμού, αντίστοιχα, του Δήμου μας και καλωσόρισαν μαζί τους το Μάη, φτιάχνοντας πρωτομαγιάτικα στεφάνια, τραγουδώντας και χορεύοντας. Στο τέλος, οι καλόχαρες γιαγιάδες κέρασαν τους μικρούς τους φίλους γλυκές τους δημιουργίες.
Στο Α’ τμήμα όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ.  Δημητρίου – Καβρουδάκη και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Κ. Χατζηανδρέου, τα παιδιά συνόδευαν οι Νηπιαγωγοί κ. Μέρκου, κ. Πλεμένου και κ. Αλεξοπούλου και υπεύθυνη της ομάδας του ΚΑΠΗ ήταν η κ. Οικονομίδου.
Στο Β’ τμήμα όπου παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Σ. Αϊδίνη-Παπασιδέρη, τα παιδιά συνόδευαν η Διευθύντρια του Δ’ Νηπιακού Σταθμού κ. Παπαζέκου, οι Νηπιαγωγοί κ. Σικιώτου,  κ. Θρασυβουλίδου, κ. Οικονόμου και  κ. Ζαρίφη, και υπεύθυνη της ομάδας του ΚΑΠΗ ήταν η κ. Δημητρακοπούλου.
 

1 mai K PS 2

Ημ/νία Δημ/σης : 6/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software