ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

stath

Είναι πραγματικά λυπηρό και θλιβερό μαζί να απαντώ στο επίπεδο αντιπολίτευσης του Β. Ζορμπά.
Λυπηρό επειδή αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης (όπου μας κληρονόμησε τεράστιες εκκρεμότητες) λαϊκίζει και λασπολογεί (όπως έκανε όλα τα χρόνια) και θλιβερό επειδή στοχοποιεί τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού με ανοίκεια και απαράδεκτη αναφορά σε μέλος άλλης παράταξης (Πρέπει να αναφέρω, άραγε, πόσες φορές έχει καταγγείλει το Β. Ζορμπά η συγκεκριμένη παράταξη;).
Ο Β. Ζορμπάς ως Δήμαρχος «έδωσε» σε εργολάβο χωρίς κανενός είδους διαγωνισμό έργο 230.000 ευρώ και επί των ημερών του «λείπουν» 63.000 ευρώ από τις Σχολικές Επιτροπές. Είναι υπόλογος γι’ αυτά τα δύο περιστατικά διασπάθισης δημοσίου χρήματος στην κοινωνία της πόλης, όπως και για μια σειρά ανεπαρκειών που επέδειξε στη θητεία του. Η ενασχόλησή του, όμως, με λίγα ευρώ αγοράς νομικού συγγράμματος και γλυκών από τον Οργανισμό δείχνει την πλήρη αδυναμία του να απαντήσει στα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής όντας απών από όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις της.
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ημ/νία Δημ/σης : 25/2/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software