ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

| Νέα του Δήμου

apokries 9Μια πολύ όμορφη Αποκριάτικη γιορτή έγινε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, στην Πλατεία Μελ. Μερκούρη στο Κοντόπευκο από το  Δήμο Αγίας Παρασκευής. Οι πολλοί κάτοικοι που συμμετείχαν, και ιδιαιτέρως τα παιδιά, γλέντησαν και χάρηκαν με αποκριάτικα και παραδοσιακά  τραγούδια  και χορούς,  με μασκαρέματα και έθιμα.

Υπεύθυνη και ψυχή της γιορτής ήταν η Βασίλω Ιωάννου που κράτησε ψηλά το κέφι, τη διάθεση  και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Ιδιαίτερα αισθητή έκαναν την παρουσία τους το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης, οι σύλλογοι Ηπειρωτών και κατοίκων  Κοντόπευκου, οι Κουδουνάτοι Μεσότοπου Λέσβου  που ξεσήκωσαν τον κόσμο με πειράγματα, χορό και φυσικά με τα κουδούνια τους, όπως και τα ΑμεΑ με τα γαϊτανάκια τους.

Παρόντες στη γιορτή ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Γερ. Βλάχος,  οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Τ. Γκιόκα, Π. Γκόνης, Χ. Κολώνια, Γ. Λογοθέτης και Στ. Ψύλλα και πολλοί εκπρόσωποι συλλογικοτήτων.

Τέλος ο Δήμος και οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έδωσαν τα επόμενα γιορτινά ραντεβού στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Νότου το Σάββατο 21/2 στις 10:00 π.μ. στην αποκριάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών και την Καθαρή Δευτέρα 23/2 στις 11:00 π.μ. στα παραδοσιακά Κούλουμα.

apokries 7apokries 2apokries 3

apokries 6

 

 

 

 

 

 

 

 

apokries 1apokries 8apokries 5apokries 4

Ημ/νία Δημ/σης : 16/2/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software