ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Amea pita

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015  η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα. Το καλωσόρισμα έκανε η πρόεδρος των εθελοντών Λούκρη Χατζηνικολάου. Στη συνέχεια μοιράστηκαν  δώρα στα παιδιά  και προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους  με πρωτοβουλία των εθελοντών της Παιγνιοθήκης. Επίσης από την κοινωνική υπηρεσία προσφέρθηκαν στο Μουσικοκινητικό εργαστήρι εκπαιδευτικά  και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Τέλος τα  παιδιά  έψαλαν τα κάλαντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, oι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής  Ζ. Φωτεινού και Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Μυλωνάκης, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Γ. Μουχτούρη και Κ. Μοσχονά, η πρόεδρος του συλλόγου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι» Ε. Βασιλειάδη, η πρόεδρος  του συλλόγου σπουδαστών των εργαστηρίων τέχνης Ν. Κυριακού – Μπελεχρή,εθελόντριες, εργαζόμενοι της κοινωνικής υπηρεσίας, μέλη  από την ημιαυτόνομη διαβίωση  «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους και πολλοί γονείς.  

Ημ/νία Δημ/σης : 20/1/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software