ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το Σάββατο 27/12 η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

TrFΣτην 27/12   Στη γωνία των οδών Κονδυλάκη και Μεσογείων (Μετρό Νομισματοκοπείου) συνεχίζεται το Σάββατο 27/12 και ώρες 11:00 με 14:00 η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.

Το Σάββατο 20/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αγίου Ιωάννου 24  η τρίτη συγκέντρωση. Το παρόν έδωσαν και βοήθησαν, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος  Βασ. Γιαννακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ι. ΣιδέρηςΚ. Χατζηανδρέου και Ε. Πετσατώδη και ο πρόεδρος Α. Κάτσαρης, ο αντιπρόεδρος Κ. Μικελέτος και οι εθελοντές του ΔΡΑΣ.Ε. Παρών, αφιλοκερδώς, και στην τρίτη αυτή δράση ο κ. Κ. Παπουτσής, που με το σαξόφωνό του της προσέδωσε ξεχωριστό  χρώμα. Τρόφιμα προσέφεραν ο Σύλλογος Τσακού, δια του Δ. Μπεθάνη,  και πολλοί συμπολίτες.

 

Ημ/νία Δημ/σης : 23/12/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software