ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Venez2Στην Αγία Παρασκευή, με την παράσταση «Συνταξιδιώτες», έκλεισε την Παρασκευή 5-12-2014 ο κύκλος της Εβδομάδας Βενεζουελάνικου Θεάτρου στα πλαίσια της 2ης Ετήσιας Πολιτιστικής Εκδήλωσης «Η Βενεζουέλα στην Ελλάδα 2014».

 Οι «Συνταξιδιώτες» είναι ένα έργο του Αργεντινού συγγραφέα Κάρλος Γκοροστίσα, σε ελέύθερη απόδωση του Ανίμπαλ Γκρουν και σκηνοθεσία του Κάρλος Αρόγιο, που εξιστορεί τη φιλική σχέση ανάμεσα στο Φρανσίσκο και το Κριστόμπαλ, δύο παππούδες που γνωρίζονται παραπάνω από 60 χρόνια. Συναντιούνται καθημερινά πρωί και απόγευμα για ντόμινο, καφέ και γλυκά, ώσπου κάτι αλλάζει αυτές τις συναντήσεις και μια νέα ιστορία θα ξεδιπλωθεί.

Το κοινό της πόλης μας που γέμισε το θεατράκι του 2ου Γυμνασίου, χειροκρότησε θερμά τις εξαιρετικές ερμηνείες των Γουιλφρέντο Περάσα και Ανίμπαλ Γκρουν, δύο καταξιωμένων ηθοποιοιών του Περιφερειακού Θιάσου της Πολιτείας της Πορτουγκέσα.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά, που διοργάνωσαν η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα και Δήμος Αγίας Παρασκευής, τίμησαν με την παρουσία τους και τον χαιρετισμό τους ο Πρέσβης Φαρίντ Φερνάντεζ και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Venez1

Ημ/νία Δημ/σης : 6/12/2014

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software