ΓΣΑΠ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

gsap ethniki

Προς:  την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
 
ΘΕΜΑ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
              Κύριοι,
 
Το ΔΣ του ΓΣΑΠ χαιρετίζει την ιστορική πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Ευρωπαϊκό.
Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας πρώτα απ’ όλα στις ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ , στους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και στους λοιπούς άμεσους συνεργάτες της αποστολής, καθώς και σε κάθε αφανή συνεργάτη που βοήθησε στις επιτυχίες αυτές. 
             Εμείς, ως ένα αθλητικό σωματείο που καλλιεργεί, τα τελευταία είκοσι χρόνια, αποκλειστικά την Καλαθοσφαίριση Γυναικών, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις επιτυχίες αυτές, οι οποίες αποδεικνύουν ότι το μπάσκετ Γυναικών αξίζει της ιδιαίτερης προσοχής τόσο της Ομοσπονδίας , όσο και της Πολιτείας.
             Από την μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, ώστε η επιτυχία αυτή να μην μείνει μια ακόμη επέτειος αλλά να αποτελέσει την απαρχή μιας συλλογικής προσπάθειας ώστε η Καλαθοσφαίριση Γυναικών να πάρει την θέση που της αναλογεί στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας.
 
Δημ/ση : 29/6/2017
                                       

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software