ΓΣΑΠ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 14 6 16
Α. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ
 
Την Κυριακή το απόγευμα στο Κοντόπευκο ο Σύλλογός μας γιόρτασε την λήξη της φετινής περιόδου των Ακαδημιών μας, μπροστά σε εκατοντάδες γονείς, φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωσή μας σε όλες τις πτυχές της.
Στο αγωνιστικό μέρος, τρεις ομάδες του ΓΣΑΠ, των juniors, των προμίνι και των μίνι αντιμετώπισαν σε δεκάλεπτους αγώνες την ομάδα του 1ου, του 11ου και δύο ομάδες του 6ου δημοτικού σχολείου. Οι αντίπαλες ομάδες πρόσφεραν απολαυστικές στιγμές προσπαθειών και πάθους, ενώ όλα τα κορίτσια πήραν μέρος σε διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και σουτ δύο πόντων.
Παράλληλα, δεκάδες γονείς έγιναν εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, δίνοντας δείγμα σιέλου στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Την εκδήλωσή μας έκλεισε εξηκονταμελές (!) χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου οι «ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» που καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν στον τελευταίο χορό συμμετείχαν όλες οι μικρές μας αθλήτριες του ΓΣΑΠ και των τριών Δημοτικών Σχολείων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Συλλόγους Γονέων του 1ου, 11ου και του 6ου Δημοτικού γιατί με την συμμετοχή τους έδωσαν πρώτα απ’ όλα χαρά στα παιδιά τους.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την δυνατότητα που μας έδωσε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε πάσχοντες συνανθρώπους μας και την εκπρόσωπό του Έφη Βλάμη, πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο.
Ευχαριστούμε τους «ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» που μας ταξίδεψαν από την Κρήτη μέχρι τον Πόντο, μας περιτριγύρισαν στα νησιά μας και μας κατέληξαν στον Κάβο ντ’ Όρο σε ένα όμορφο μουσικοχορευτικό ταξίδι.
Ευχαριστούμε τους προπονητές μας Μάρθα Αργυρίου, Λάουρα Νιτουλέσκου, Δημήτρη Ραρή και Βαγγέλη Χριστοδούλου, τους εφόρους μας Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου (του ευχόμαστε περαστικά), τον εθελοντή διαιτητή των αγώνων του τουρνουά Νίκο Κατωμέρη, τον εκφωνητή της εκδήλωσης Γιάννη Σταθόπουλο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΓΣΑΠ, την αντιπρόεδρο Λούσυ Κατσίχτη, τον ταμία Νίκο Κούκη, το μέλος του ΔΣ Ν. Γκάνια, την φωτογράφο μας Μαριλένα  Γρίσπου, τους καμεραμάν Στρατή Συρίγο και Γιώργο Σορανίδη, τους προπονητές του 1ου Δημοτικού κ. κ. Βακιρτζή Δημήτρη και Μίχα Γιάννη, για την προσπάθεια να διοργανώσουμε αυτό το όμορφο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον χορηγό της εκδήλωσής μας κ. Φώτη Λαμπρόπουλο (καθαριστήρια SECO, Αγ. Τριάδος 20).
Ευχαριστούμε και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, που κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μυλωνάκη, τον Αντιπρόεδρο και το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Τέλη Σερκεδάκη και Κώστα Αθανασούλη, την Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αύρα Μπασακίδου, την Αντιπρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων κ. κ. Ηλέκτρα Σωτηράκου, Γιάννα Τσάρα και Αντώνη Παπάζογλου, τις Προέδρους των Συλλόγων Γονέων κ. κ. Γωγώ Σταμάτη του 1ου Δημοτικού, Κική Οικονομίδου του 5ου-11ου και Νίκη Καλλιαρέκου του 6ου Δημοτικού, τον Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννη Σερκεδάκη και τον πρ.Δημοτικό Σύμβουλο, φίλο του ΓΣΑΠ και ενεργό δημότη κ. Μιχάλη Γαβρά.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη τώρα πια!
 
Β. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Το ΔΣ του ΓΣΑΠ ανακοινώνει ότι η ομάδα γυναικών ενισχύθηκε με τις αθλήτριες:
1.Μαριλένα Γρίσπου (1993) θέση 1-2. Η Μαριλένα ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΑΕ Πόρτο Ράφτη, συνέχισε στις Νεάνιδες του Παναθηναϊκού (2006-2007), ΓΣ Περιστερίου (2007-2009 και 2015-2016), Αμύντα (2009-2010), Lancashire (2011-2013 Α΄κατηγορία) και Manchester Mystics (2012-2013 Α1 Αγγλίας). Την περίοδο 2016-2017 ανήκε στην δύναμη του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ όπου αναδείχθηκε MVP στην επιτυχή πορεία  του ΑΡΗ και την άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑ.
2.Κική Καλημέρη (1996), θέσεις 4-5. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον οποίο έπαιζε μέχρι το 2013-2014. Στην συνέχεια έπαιξε στον Παναθηναϊκό (2014-2016) ως νεάνιδα και ως γυναίκα, την περασμένη δε περίοδο (2016-2017) ήταν αθλήτρια των Μελισσίων (Α2).
Ευχόμαστε και στις δύο υγεία και ευόδωση των αθλητικών προσδοκιών τους μέσα από την ομάδα της «ΑΓΙΑΣ».
 
Δημ/ση : 15/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software