ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

gsap 22 3 17

Α.ΓΥΝΑΙΚΕΣ: : ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΓΣΑΠ 62-96
Δεκάλεπτα: 16-31,22-26,14-30,10-09
Τον προτελευταίο της αγώνα έδωσε η ομάδα μας με την ήδη υποβιβασμένη αλλά μαχητική ομάδα της Π. Κοκκινιάς. Κύριο χαρακτηριστικό του χθεσινού αγώνα ότι πήραν αρκετό χρόνο όλες ανεξαιρέτως οι αθλήτριές μας. Μετά και  τα χθεσινά αποτελέσματα, η ομάδα μας δικαιωματικά ανήκει στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας. Βρισκόμαστε στην 3η θέση (Φάρος 1η, Ίκαρος 2η) ισόβαθμοι με τον Σπόρτινγκ, που θα υποδεχθούμε στο γήπεδό μας την Κυριακή 02/04 στις 12:00 το μεσημέρι. Να είστε όλοι εκεί μαζί με την Αγία!
ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Ζαχαριάς): Σπυριδονίδου 2, Σταθάκη 6, Κοκκίνη, Μπρούλια 3, Νεαρχάκου 21(1), Χατζηγεωργίου 10, Ιντσαμπούν 4, Θεοφίλου, Καρακλή 3, Βόπη 13(3), Κοντοδιού.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος-Στρατάκος): Μακρυνίκα 12, Τριχά 2, Καμμένου 11(1), Κοντογιάννη 15, Κλείτσα 10, Ψωμά, Πολιτοπούλου 12(1), Γρύλλια 1, Πετυχάκη 10, Αμίτση 4, Κούκη 19, Καράμπελα.
 
Β.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’ : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΓΣΑΠ: 36-37 
Δεκάλεπτα : 08-04,09-07,06-10,13-16
Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η ομάδα των κορασίδων.  Παρά την απουσία πέντε κοριτσιών και το κακό ξεκίνημα, τα κορίτσια κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.  Χάνοντας ακόμα και με 8 πόντους στα μισά της 2ης περιόδου, πάλεψαν, κυνήγησαν όλες τις φάσεις και έφτασαν να προηγηθούν με 5 πόντους λίγο πριν τη λήξη.  Ένα 3ποντο της αντίπαλης ομάδας και ένα φάουλ προς το τέλος έκανε το φινάλε θρίλερ όμως τελικά τα κορίτσια πήραν τη νίκη που άξιζαν.  Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρήκε την ομάδα μας στην 5η θέση και σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά, ενώ αν δεν είχε κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα, ίσως να διεκδικούσε και την άνοδο στην Α κατηγορία.  Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την προσπάθειά τους αλλά και στον προπονητή τους για την πολύ καλή δουλειά. 
 Εκτός της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος ήρθε και αυτή της συμμετοχής στην ομάδα των κορασίδων των αθλητριών μας Άλκηστις Ξηραδάκη, Μαρίας Χριστοδούλου, Κωνσταντίνας Χριστοπούλου και Βένιας Χονδροπούλου, οι οποίες από του χρόνου θα ανήκουν στην ομάδα των νεανίδων.  Ευχόμαστε σε όλες καλή συνέχεια.  
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ(Γιαννακάκου)Σαμικού, Σταυρουλάκη, Τζούβαλη, Κυρολιβάνου, Μποντούσκα,
Κουγιάνου, Γιαννακούλια, Καραΐνδρου, Γανώρη, Δούλβαρη.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Πλώτα, Χριστοπούλου, Κωλέτση, Λούκα, Κακοσούρη, Κυρκοπούλου Χ., Ξηραδάκη, Ζανίκα, Κυρκοπούλου Ρ.
 
Γ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 37-32 
Δεκάλεπτα : 09-10,03-11,13-06,12-05
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα των παγκορασίδων.  Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά, βρέθηκε 9 πόντους πίσω στο ημίχρονο αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, έστω και αν τα κορίτσια συνέχισαν να χάνουν τα άχαστα, πήρε δίκαια τη νίκη.  Επόμενος αγώνας, Σάββατο 1/4 στις 15:30 εκτός έδρας με την ομάδα του ΑΟ ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.
ΓΣΑΠ(Χριστοδούλου)Κέντρου,Ζερβού,ΘεοφάνηΙ.,Γάζου,Πατσατζή,ΘεοφάνηΜ.,Λούκα,
Κωλέτση,Γεωργοπούλου,Λαΐνα,Ζανίκα,Λιλικάκη,Μακαρουνάκη.
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ(Γκίκας) Δελήμπαση, Μάρκου, Κολοκούρη, Τσακιρίδη, Μουλούρη, Μητρά, Ντούρου, Σκιαδά, Μπακογιάννη, Ντάβρη, Βουλγαρίδη, Ντριμέρη.
 
Δ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 46-33 
Οκτάλεπτα:3-8,12-8,13-2,7-7,11-8
Με νίκη ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο τα μίνι μας. Στον αγώνα οι αθλητριές μας έδειξαν σοβαρότητα, παρά το κακό πρώτο οκτάλεπτο και με συγκέντρωση και πάθος ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Άρη Χολαργού. Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα μας στη δεύτερη θέση, με πέντε νίκες και μόλις μία ήττα, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του προπονητή μας και του ταλέντου των αθλητριών μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για
τη μέχρι τώρα πορεία τους και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου είναι την επόμενη Κυριακή 26/3/17 στις 13:30 
στο γηπεδό μας με αντίπαλο την ομάδα του ΟΚΑ Μεσογείων.
ΓΣΑΠ: (Ραρής) Στρατηγού,Λάμπρου,Χριστοπούλου,Κυρκοπούλου,Δημητράκου,Μίνκωφ,
Φυρίγου,Γιαννακού,Μήτση,Κακοσούρη,Κολιού,Λυραντζάκη.
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:(Αθανασίου) Παπαδογεωργάκη,Στεφανούρη,Μακρυγιάννη,Φοβάκη,
Παπαγεωργίου,Καραμιχαλάκη,Φεράκη,Λαλιώτη,Κυριακού,Σεραμετάκη,Φαραζόγλου,
Κρονοπούλου.
 
Ε.ΤΟΥΡΝΟΥΑ  JUNIORS
ΟΜΑΔΑ Α(ΠΡΟΜΙΝΙ) : ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΓΣΑΠ Α: 35-29 
Οκτάλεπτα: 8-3,3-6,7-6,8-10,10-4
Πρώτος αγώνας για το τμήμα του Junior A στο φετινό Τουρνουά και τα κορίτσια μας έπαιξαν με αρκετό άγχος και νευρικότητα. Παρόλο που έκαναν ωραίες συνεργασίες και βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στο καλάθι, ήταν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα. Συγχαρητήρια σε όλες για την προσπάθειά τους! Επόμενος αγώνας την Κυριακή 26/3 με αντίπαλο την ομάδα του Αθηναϊκού Β (15:00, Κοντόπευκο).
ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Χατήρας): Φιλιππάκη, Αλεξανδράκη, Κουκουζέλη, Φελούρη, Πασκάλη, Μήλα, Κοντοδήμα, Λασκαρίδη, Πατσογούλου, Γεωργοπούλου, Παλάσκα, Ζερβού.
ΓΣΑΠ Α (Ραρής): Μήτση, Κανιστρά, Κέντρου, Ξηραδάκη, Καλπία, Δασκαλάκη, Μίνκωφ, Λυραντζάκη, Χριστοπούλου,Τριανταφύλλη.
ΟΜΑΔΑ Β(JUNIORS): ΓΣΑΠ Β-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α: 12-67
Οκτάλεπτα: 6-12, 0-20, 0-11, 6-12, 0-12
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι "μικρούλες" του συλλόγου μας έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα μας για την πολύ καλή προσπάθειά τους. Σήμερα αντιμετώπισαν τις κατά πολύ μεγαλύτερες τους αθλήτριες του Αθηναίκού Α και παρόλη την ηλικιακή διαφορά, έπαιξαν με πολύ πάθος και πείσμα. Συγχαρητήρια σε όλες για την προσπάθειά τους!Επόμενος αγώνας την Κυριακή 26/3 με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας (10:30, Κλειστό Ραιδεστού). 
ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου): Τούτση, Σινάνογλου Α, Καφετζή, Δερμιτζάκη, Παγίδα, Οικονομάκου Κ., Μπαλάσκα, Λάγγα, Συρίγου, Οικονομάκου Ι., Λιοντάκη, Κουτούγερα, Σινάνογλου Κ.
Αθηναϊκός
Αθηναϊκός Α (Χρυσοβιτσιάνος): Ζαφειροπούλου, Σταθοπούλου, Κουτσοδημητροπούλου, Ραμαντάνη, Ξανθοπούλου, Μποτζάκη, Πεμάι, Γκούντα, Σουμελίδη, Βουτιέρου, Τέγα.
 
Δημ/ση : 22/3/2017
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software