TΗΝ ΤΑINIA "ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

ccap 28 2 17

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσίασε χτες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο Πέτρινο, στο Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1 & Γραβιάς την βραβευμένη ταινία του Τώνη Λυκουρέση "Σκλάβοι στα δεσμά τους» παρόντος του σκηνοθέτη.
Εκ μέρους της Κινημ/κής Λέσχης, η κ.Μιρέλλα Α.Λεγάκη παρουσίασε τον σκηνοθέτη και αναπλ.Πρόεδρο της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών κ.Τώνη Λυκουρέση, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ για την παραχώρηση του χώρου προβολών  και κάλεσε τον Δήμαρχο κ.Γιάννη Σταθόπουλο να υποδεχτεί τον προσκεκλημένο με σύντομο χαιρετισμό, λόγω εγνωσμένης άμεσης αναχώρησή του.  
Ο κ.Λυκουρέσης στην αντιφώνησή του κήρυξε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Κούνδουρου κι αμέσως μετά, αφού ευχαρίστησε την Κινημ/κή Λέσχη για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στην σημασία της δράσης της κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμπαράσταση από την Δημοτική αρχή.    
Μετά την προβολή ακολούθησε συζήτηση με τον δημιουργό της ταινίας και την σκηνοθέτρια κ. Βίκυ Πεζίρη, ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Κινημ/κής Λέσχης Αγ.Παρασκευής.  Η κυρία Πεζίρη αναφέρθηκε τόσο στο ακαδημαϊκό έργο, όσο και στην φιλμογραφία του σκηνοθέτη και υπέβαλε ερωτήσεις.
Ακολούθησε μακρά κι ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό, με αξιόλογες ερωτήσεις και παρατηρήσεις.
Η βραδιά έκλεισε με την αναφορά του σκηνοθέτη στην νέα του ταινία, που γυρίζεται τώρα και την ευχή των μελών της Λέσχης να την δούμε σύντομα στην Αγ.Παρασκευή.
 
 
Δημ/ση : 1/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software