«WE ARE THE BEST!» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

cine cl 4 1 17

Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής οργανώνει την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 6μμ την προβολή της βραβευμένης ταινίας  «WE ARE THE BEST!»  για  μαθητές του γυμνασίου. Η προβολή θα φιλοξενηθεί στο Εμπορικό Κέντρο «Venus», Αγ.Ιωάννου 18-20, 1ος όροφος.
   Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές. Συντονίζει ο εκπαιδευτικός Δρ.Χ.Αντωνίου.
 Είσοδος ελεύθερη μόνο για μαθητές γυμνασίου/λυκείου, με σειρά προτεραιότητας.
 Για δηλώσεις συμμετοχής
 Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Facebook σελίδα : Κηνηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής Αττικής
 
Λίγα λόγια για την ταινία «We are the best!» (Σουηδία).
Σκηνοθεσία : Λούκας Μούντισον
 Τρία νεαρά κορίτσια προσπαθούν και τολμούν να ξεχωρίσουν, διατηρώντας τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα κι αυθεντικότητα.
Η ταινία μας υπενθυμίζει ότι ο καθένας μας έχει δικαίωμα να κρατήσει το προσωπικό του στυλ-όποιο κι αν είναι, αλλά και να παλέψει γι αυτό.
Τρυφερή, συγκινητική, απολαυστική και ξεχωριστή ταινία για την εφηβεία, λουσμένη από επαναστατικό πνεύμα και ζεστό χιούμορ. 
Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Τόκυο και το βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Ρέικιαβικ.
 
Δημ/ση : 4/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software