"ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

cine club 28 12 16

Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής προσκαλεί παιδιά δημοτικού σχολείου στην προβολή της βραβευμένης ταινίας "Μία ιστορία για τον Αγιο Βασίλη" την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 6:00μμ στο Πέτρινο Κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1& Γραβιάς, Αγ.Παρασκευή.
Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής προσκαλεί παιδιά του δημοτικού να την παρακολουθήσουν και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου.
 Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο «Venus» (Αγ.Ιωάννου 18-20), ενώ μικρές εκπλήξεις στα παιδιά θα προσφέρει το ζαχαροπλαστείο «Φύσις», Λεωφ.Μεσογείων 450.
Η ταινία :
Φινλανδική γιορτινή ταινία για όλη την οικογένεια. Μία εναλλακτική εξιστόρηση του πως δημιουργήθηκε ο μύθος του Αγιου Βασίλη, που φέρνει δώρα στα παιδιά.
Σκηνοθεσία με ευρωπαϊκή σφραγίδα και πλούσια κινηματογράφηση, μακριά από χολλυγουντιανές ευκολίες και πρότυπα.
Η ταινία, που έχει συγκεντρώσει 3 βραβεία σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, αποπνέει ζεστασιά και περνάει με ευγενή τρόπο ευχάριστα κι αισιόδοξα μηνύματα στα παιδιά. 
Σκηνοθεσία : Γιούχα Γουολιγιόκι (2007)
Είσοδος ελεύθερη, μόνο για παιδιά και τους συνοδούς. 
 
 
Δημ/ση : 20/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software