ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 30 11 16
Α.ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: 68-59
Δεκάλεπτα:23-18, 18-17, 18-12, 9-12
Ομαδικό πνεύμα, πάθος και πίστη για τη νίκη, εξαιρετική άμυνα και ωραίες φάσεις στην επίθεση εμφάνισε η ομάδα μας χθες στο Κοντόπευκο. Όλα αυτά την οδήγησαν σε μια ξεκάθαρη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου και στη συγκατοίκηση στην κορυφή της βαθμολογίας με Εσπερίδες και Σπόρτιγκ. Μοναδικό εμπόδιο για την κατάκτηση της νίκης η απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Τσάτση και Σιδέρη, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εκτεθούν ανεπανόρθωτα ενώπιον ενός φίλαθλου κοινού που, δεν είχε τίποτα άλλο σαν απαίτηση, από το να παρακολουθήσει έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης με αντικειμενική, κατά το ανθρωπίνως δυνατόν, διαιτησία. Αντ’ αυτού είχαμε δύο τεχνικές ποινές «τραβηγμένες από τα μαλλιά» σε βάρος της ομάδας μας και ένα φύλλο αγώνα που δείχνει ότι συνολικά ο Φάρος στον αγώνα πέτυχε 20 πόντους από βολές και ο ΓΣΑΠ 6!
Φυσικά υπάρχει και το βίντεο του αγώνα, το οποίο θα  αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας και θα σταλεί και στους  αρμόδιους για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στους προπονητές τους για την ωραία εμφάνιση και την πολύ σημαντική νίκη.
Επόμενη αγωνιστική με τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ στην Καλλιθέα την Κυριακή 4/12, ώρα 12.00.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 3, Καμμένου 15 (3), Κοντογιάννη 15 (2), Κλείτσα 9 (1), Ψωμά, Τριχά 11, Πετυχάκη 10, Κούκη 5, Καράμπελα, Αμίτση.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ( Λειβάδης, Καραμπακλάς) Λόξα, Βράκα 5(1), Σάλιαϊ 1, Αθανασίου 7(1), Γκριτζά 8, Τσέρου 11, Κεχαγιά 19, Γιαννακοπούλου 3, Καρακασίδα 2, Ακριβού, Αλεξανδρίδου, Πετράκη 3 (1).
 
Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣΑΠ :  47 – 48
Δεκάλεπτα : 14-10, 14-9, 8-11, 11-18
Σημαντική νίκη, κυριολεκτικά στον πόντο, κατέκτησαν οι νεάνιδές μας με αντίπαλη την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ και με τρίποντο της Κανιαδάκη σε χρόνο μηδέν!  Τα κορίτσια μας δεν είχαν καταφέρει να προηγηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση μόνο το ξεκίνημά του, δείχνοντας κυρίως εκνευρισμό και αδικώντας έτσι τον εαυτό τους! 
Η αποφασιστικότητά τους όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο και το θριαμβευτικό φινάλε τις αποζημίωσε, αποδεικνύοντας ότι είναι ομάδα με ψυχή! Μπράβο στα κορίτσια και την προπονήτριά τους! Στην επόμενη αγωνιστική, που είναι και η τελευταία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος,  η ομάδα μας έχει ρεπό και κλείνει με απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες. Η Β’ φάση ξεκινάει τη Δευτέρα 12/12 με αντίπαλη την ομάδα της ΚΗΦΙΣΙΑΣ εντός έδρας.
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Χατζηιωαννίδης, Παπαδέλος):  Πέπα, Βλαχοπούλου 8, Καζδαγλή, Χειλάκη 10, Κυριακάκη Β. 9, Κυριακάκη Λ., Ανδρικοπούλου  9(1), Θεοχάρη 5(1), Γκούτσουλα  6(2).
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 8(2), Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 13(1), Χονδρογιάννη  1, Κούκη  21, Γρύλλια  5, Ζανίκα.
 
 Γ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 
ΟΜΑΔΑ Α: Ε.Φ.Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΣΑΠ : 25-33
Δεκάλεπτα : 08-12,07-08,06-08,04-05
 Παρα πολύ καλό παιχνίδι για τα κορίτσια μας. Απο την αρχή του ματς μπήκαν μπροστά στο σκορ .Ακόμα και όταν  ισοφάρισαν δύο φορές τα κορίτσια του Ζωγράφου, είχαν την ικανότητα να ξαναπάρουν «κεφάλι». Έτσι  ήταν συνέχεια μπροστά με 08-12 στο Α’ Δεκάλεπτο και με 15-20 στο ημίχρονο με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο Γ’ Δεκάλεπτο το σκορ ήταν 21-28 και φτάσαμε δίκαια στο τελικό 25-33. Η προσπάθειά τους είχε συνέπεια και συνέχεια και επιβραβεύτηκαν με την νίκη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή τους.   Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο  03-12-2016   στο γήπεδο Κοντοπεύκου  με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ  στις 21:00.
Ε.Φ.Α.Ο.ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βεριόπουλος) Τσάτση, Φελέκη, Κουτσιαύτη, Kαραλή, Καστάνια,
Μάνκο, Ψαρρού, Ευδαίμων, Ντότσι, Δάφνη, Μποτίνη, Χόνι.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου,Θεοφάνη,Πλωτά,Χριστοπούλου,Κυρκοπούλου Χ., Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κυρκόπουλου Ρ. ,Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου. 
 
ΟΜΑΔΑ Β : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΓΣΑΠ: 69-31 
Δεκάλεπτα : 19-06,23-10,08-07,19-08
Παρά τη διαφορά στο σκορ, η ομάδα μας, που εμφανίστηκε με αρκετές απουσίες, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.  Άλλωστε δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι έπαιζε εκτός έδρας με τη 2η της βαθμολογίας.  Τα κορίτσια μας προσπάθησαν και  πάλεψαν όσο μπορούσαν έχοντας σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 3/12 στις 18:00 εκτός έδρας με τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Σερδενές)
Καρυοφύλλη,Μπλιθικιώτη,Ανδρέου,Κοντάκτσιου,Ταφμίζι,Παπαθεοδώρου,Γκίνη,Σώτου,Αντισένου,Δαυλάκου,Ζαρρή,Μόσχου.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου)                                
Χριστοπούλου,Φυρίγου,Θεοφάνη,Γάζου,Λούκα,Χαΐνη,Κακοσούρη,Λαχανά,Λιλικάκη.
 
Δημ/ση : 30/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software