ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

KORYBANTES
Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών και παραδοσιακού τραγουδιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» έχουν ξεκινήσει. Σας περιμένουμε να ενταχθείτε και εσείς στη μεγάλη παραδοσιακή μας οικογένεια . 
Δάσκαλος παραδοσιακών χορών : κος. Πελέκης Ιάκωβος .
Δασκάλα παραδοσιακού τραγουδιού : κα. Βαϊρλή Έφη . 
Το πρόγραμμα των  μαθημάτων για τα τμήματα που λειτουργούν στο σύλλογο μας για το έτος 2016-2017 είναι ως εξής : 
 korivantes 14 10 16
 Τα μαθήματα των τμημάτων παραδοσιακού χορού που γίνονται τις ημέρες Δευτέρα & Τετάρτη , θα πραγματοποιούνται στο φιλόξενο χώρο του 7ου δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Αρτέμωνος . Τα υπόλοιπα μαθήματα των ημερών Τρίτης , Πέμπτης και Παρασκευής θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του συλλόγου μας επί της οδού Λαγκαδά 33 . 
Εκτός από τα παραπάνω τμήματα , σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , μπορούν να λειτουργήσουν παιδικά – εφηβικά τμήματα , καθώς επίσης και πρωινά τμήματα. 
Τρόποι επικοινωνίας 
Πελέκης Ιάκωβος : +30 6946045723
Κόλλια Μαρία : +30 6945404992
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 Δημ/ση : 14/10/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software