Προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη

IASO GENERAL
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15 Σεπτεμβρίου), το ΙΑΣΩ General προσφέρει βασικό πακέτο προληπτικού ελέγχουμε δωρεάν κλινική εξέταση από Ουρολόγο και εξέταση PSAστην προνομιακή τιμή των 14€ καθώς και FreePSA (εάν κριθεί απαραίτητο) στην προνομιακή τιμή των 30€.
 Η προσφορά ισχύει για όσουςκαλέσουν στα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής, στο τηλ. 210 6502662(8:00-15:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το ΙΑΣΩ Generalαπαρτίζεται από Ουρολογικές Κλινικέςκαι Ουρολόγουςυψηλής επιστημονικής κατάρτισης για τη διάγνωση και αντιμετώπιση με τις πλέον σύγχρονες μεθόδουςόλου του φάσματος των ουρολογικών παθήσεων (ουρολογική ογκολογία και παθήσεις προστάτη, ανδρολογία, υπογονιμότητα, ακράτεια ούρων, λιθίαση ουροποιητικού) και της επανορθωτικής ουρολογίας.
 
Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί το δεύτερο πιο συχνό καρκίνο στους άνδρες και ο  προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικός για την έγκαιρη διάγνωσηκαι αποτελεσματική αντιμετώπισή του.Συνιστάται σε άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών, εκτός εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό.
 
Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: 
Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρύσα Θεοδώρου, τηλ.: 210 6502660, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
iaso prosf sept 2016
 
Δημ/ση : 15/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software