ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

tsakos g 8

Η απίστευτα μεγάλη προσέλευση κόσμου,χαρακτήρισε και την  φετινή καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου κατοίκων Τσακού,το Σάββατο  9 Ιουλίου 2016.
Συγκεκριμένα,στο προαύλιο,του 3ου Δημοτικού σχολείου,γέμισε με περισσότερα από 500 άτομα,που ήρθαν για να διασκεδάσουν,να ανταλλάξουν απόψεις,να επικοινωνήσουν μεταξύ τους,ως μέλη της ίδιας κοινότητας,με τις ιδιες ανησυχίες και δυσκολίες που όλοι βιώνουμε,στις παρούσες συνθήκες.Το καλό φαγητό και τα πολλά αναψυκτικά και ποτά ήταν ακόμη ένας παράγοντας της επιτυχίας.
Το πρόγραμμα κύλησε με μεγάλη επιτυχία και έτσι οι παρευρισκόμενοι,απόλαυσαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και την ζωντανή μουσική.
Την εκδήλωση ξεκίνησε ο Πρόεδρος Β.Σαββίδης,με τον χαιρετισμό και τις ευχαριστίες όλων συνέβαλαν για την εκδήλωση.
Στην συνέχεια η γραμματέας του συλλόγου Ι.Κουτσουρά,με την παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ.,ξεκίνησε την παρουσίαση του προγράμματος.
Την σκυτάλη την πήρε το τμήμα λάτιν
με δασκάλα,την Βιβιάνα Αποστολοπούλου.Μας ενθουσίασαν με τα χρώματα,με τις μουσικές και την τέλεια παρουσίαση,του τσάτσα,της ρούμπας,της σαμπας.Συνεχίσαμε με 
το παιδικό τμήματων παραδοσιακών χορών,με τις παραδοσιακές φορεσιές,με δάσκαλο,τον Ανδρέα Κουντούρη,τα παιδιά,που με τόσο συγχρονισμένα βήματα και άψογη παρουσιάση,μας κατέπληξαν με την παρουσία τους. ‘Επειτα,την σειρά πήραν,
Τα Παραδοσιακά τμήματα χορού, με δάσκαλο,τον Γιώργο Αντωνίου,που εισέπραξαν άπειρα  χειροκροτήματα και θετικά σχόλια ακόμη και από τον Δήμαρχο.
Εδώ πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά,στο αφιέρωμα στην μεγάλη αείμνηστη Δόμνα Σαμίου,από τα τμήματα των παραδοσιακών χορών του συλλόγου,που χόρεψαν δικά της τραγούδια.Για το αφιέρωμα στην Δόμνα Σαμίου,έγινε προβολή σε video wall του βιογραφικού της και της τεράστιας δουλειάς της στο παραδοσιακό τραγούδι.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοί,από τον Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των παρατάξεων,κ.κ.Βασίλη Ζορμπά,Κώστα Κρητικίδη,εκ μέρους της Συμμαχίας Ευθύνης,του Ανδρέα Γκιζιώτη και του Αλέξη Μουστόγιαννη.Μεταξύ άλλων,όλοι αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι αυτή η διοργάνωση,για τους κατοίκους και έδωσαν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλο του Δ.Σ.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τα μέλη και τους συνεργάτες του συγκροτήματος «Μεσόγειος»,που έπαιξαν ζωντανή μουσική και ξεσήκωσαν τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει.
Ευχαριστούμε.όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιιαίτερα τους χορηγούς μας,στους οποίους έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τον Πρόεδρο και την γραμματέα του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος
Επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς
Οι επικεφαλείς των παρατάξεων: Γκιζιώτης Ανδρέας ,Μουστόγιαννης Αλέξης και Κώστας Κρητικίδης,δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης».
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος της Κοινωνικής πολιτικής Γεράσιμος Βλάχος.
Οι αντιδήμαρχοι:Γιάννης Σιδέρης,Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και καθαριότητας,  Ελισάβετ Πετσατώδη,Αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών  Παναγιώτης Γκόνης , Αντιδήμαρχος παιδείας. 
Οι Δημοτικοί σύμβουλοι,Τερψιχόρη Γκιόκα,Πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης,Σωτήρης Παπαμιχαήλ,Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ,Γιάννης Λογοθέτης,Στέλλα Ψύλλα,Γιάννης Μυλωνάκης.
Πρώην Αντιδήμαρχοι:Ελευθερία Παπαδοπούλου
Πρώην δημοτικοί σύμβουλοι:Σπύρος Παπασπύρος,Βασίλης Σάρκουλας,Καίτη Μοσχονά.
Σύλλογοι:κ.κ.Θεοδοσόπουλος,Πικούνης,από τον σύλλογο του « Αγίου Ιωάννη».Μάκης Κρασανάκης,Πρόεδρος του συλλόγου Κρητών.Γιάννης Αρβανιτάκης,Πρόεδρος ανεγέρσεως ιερού ναού,Αγλιων Αναργύρων και Πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης,από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων
Πρώνη μέλη συλλόγων:Δημήτρης Μπεθάνης,Δημήτρης Σουσούδης,από το προηγούμενο Δ.Σ. του Τσακού.
Φορείς:,Γεωργία Πίσπα,Πρόεδρος του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ»,Μανώλης Κωνσταντακόπουλος,Εκπρόσωπος Μεσσηνίων,πρώην Αντιδήμαρχος ,Τέλης Σερκεδάκης,Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ.Αναστασία Γιαννάκη,Δ/ντρια των παιδικών σταθμών της Αγίας Παρασκευής
Από τον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, IMAGES.οι κ.κ.Λευτέρης Αγγελής και Λένα Μακρή, 
Τέλος,στην εκδήλωση παραβρέθηκε,ο κος Κωστόπουλος,πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας  και κάτοικος Τσακού.
 
tsakos g 9
tsakos g 2
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
         
Ο  Πρόεδρος                                                           Η   Γραμματέας
Σαββίδης Βασίλης                                                Κουτσουρά Ιωάννα 
 
Δημ/ση : 11/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software