Παιδιά μας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να θυμάστε ότι ο αγώνας της ζωής δεν σταματά ποτέ και δεν καθορίζεται από μία μάχη μό

EN SYL GON SXOL AG PAR

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής εύχεται ολόψυχα
•καλή επιτυχία ειδικά στους μαθητές της Γ΄τάξης Λυκείου που δίνουν αυτές τις μέρες την προσωπική τους μάχη στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Μια μάχη για την οποία προετοιμάζονται όλη τη χρονιά αλλά και προηγούμενα χρόνια. Μια μάχη που θα τους δώσει το εισιτήριο για να ανέβουν ένα ακόμα σκαλοπάτι στην εκπαιδευτική τους πορεία και θα γεμίσει την τσάντα της γνώσης τους με τα απαραίτητα εφόδια για ένα καλύτερο αύριο.
•Καλή επιτυχία και σε όλους τους μαθητές της Β’θμιας που δίνουν κι εκείνοι το δικό τους αγώνα για να μπορέσουν να ανέβουν στο επόμενο σκαλοπάτι της εκπαιδευτικής τους πορείας.
•Στους γονείς που τα παιδιά τους συμμετέχουν σε αυτές τις μάχες, ευχόμαστε δύναμη και γαλήνη ώστε να στηρίξουν τα παιδιά τους. Να θυμάστε πάντα ότι ένας πόλεμος δεν κρίνεται από μία μάχη, ότι κάθε παιδί είναι τόσο διαφορετικό όσο και μοναδικό. Και ο δικός μας στόχος είναι να είμαστε πάντα δίπλα τους, υποστηρίζοντας το δικό τους αγώνα αλλά και τα όνειρά τους, όποια και να είναι αυτά, όσο και αν μας βρίσκουν ή όχι σύμφωνους. Αυτή η ζωή όπως και η κάθε τους μάχη είναι δική τους. Εμείς πρέπει απλά να είμαστε εκεί…
Παιδιά μας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να θυμάστε ότι
ο αγώνας της ζωής δεν σταματά ποτέ και δεν καθορίζεται από μία μάχη μόνο.
Αγία Παρασκευή 16/05/16                                                       Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Δημ/ση : 16/5/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software