ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α ΓΣΑΠ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ Β ΦΑΣΗ!

gsap pasha 16

12/03/16   :  ΓΣΑΠ-ΚΟΡΩΠΙ ΓΣ  34-42 
Δεκάλεπτα : 07-10,12-08,09-15,10-09.
Με  χορηγό τα φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» έκαναν καλό ξεκίνημα  στο πρώτο δεκάλεπτο οι παγκορασίδες μας, αλλά γρήγορα ατόνησαν βρίσκοντας μας πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο να προηγηθούμε στο ημίχρονο με 19-18. 
Κάναμε ένα πάρα πολύ άσχημο τρίτο  δεκάλεπτο στο οποίο καταφέραμε να βρεθούμε πίσω στο σκόρ με 5 πόντους διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερα , φτάσαμε στο 38-40 αλλά στο τέλος χάσαμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας  για την προσπάθεια τους.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου)Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά ,Χριστοπούλου, Γεωργόπουλου, Λάιου, Πατσατζή, Ζανίκα, Ξηραδάκη, Αναγνώστου, Κακοσούρη, Κυρκοπούλου.
ΚΟΡΩΠΙ(Παπαμιχάλης)Μπεμπάνα,Κωνσταντοπούλου,Στεργίου,Νικοπούλου,Ιάκου,Κολοντούρου,Κλεισούρα,Καβουδή Δ.,Ροδιά Μ.,Ροδιά Χ.,Βλαχάκη, Καβούδη Κ.,Σκουρλή, Μπουμεριώτη.
 
16/04/16  :  ΚΟΡΩΠΙ Γ.Σ.-ΓΣΑΠ : 35-54 
Δεκάλεπτα : 06-15,10-11,07-14,12-14
Ένα φοβερό παιχνίδι μας χάρισαν τα κορίτσια μας το Σάββατο με αντίπαλη ομάδα το Κορωπί Γ.Σ..Και στα τέσσερα δεκάλεπτα διατήρησαν το προβάδισμα έχοντας απίστευτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Πριν από τον αγώνα χρειαζόμασταν νίκη από 5 πόντους και άνω. Τελικά τα κορίτσια μας πήραν νίκη με 19 πόντους διαφορά. Τώρα χρειάζονται 2 νίκες στις 2 τελευταίες αγωνιστικές για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.
ΚΟΡΩΠΙΓ.Σ.(Παπαμιχάλης)Σκουρλή,Κλεισούρα,ΜπεμπάναΚωνσταντοπούλου,Στεργίου,Νικοπούλου,Γάκου,Κολοντούρου,Τσέβα,Καβουδή Δ.,Ροδιά Μ.,Ποδιά Χ.,Βλαχάκη,Καβουδή Κ.
ΓΣΑΠ(Χριστοδούλου)Χονδροπούλου,Θεοφάνη,Πλωτά,Χριστοπούλου,Ζανίκα,Κακοσούρη,Πατσατζή,Γάζου,Γεωργοπούλου, Αναγνώστου,Χριστοδούλου,Κυρκοπούλου.
 
23/04/16  : ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ :ΓΣΑΠ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛ. 57-37
Δεκάλεπτα : 16-13,16-09,17-09,08-06.
Ξεκίνησαν αγχωμένα  στο πρώτο δεκάλεπτο οι παγκορασίδες μας και  σε συνδυασμό ότι έλειπε η μισή  Ά ομάδα και υπήρχε και παίκτρια άρρωστη δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκόρ  και έτσι έληξε  με 16-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε πιο καλή άμυνα και έτσι καταφέραμε  στο ημίχρονο να προηγηθούμε με 32-22. Κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο τρίτο  δεκάλεπτο στο οποίο καταφέραμε να προηγηθούμε με 18 πόντους διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε λίγο καλύτερα  στην άμυνα μας και έτσι  φτάσαμε  στο τελικό 57-37 που μας έδωσε και μαθηματικά την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στον επόμενο γύρο του τουρνουά με αντίπαλες τις ομάδες του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΙΑΣΩΝΑ ΚΟΛΩΝΟΥ & ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ.Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις  τό Σαββατοκύριακο  07-08/05  το Σάββατο σε άγνωστη ακόμα ώρα, στο γήπεδο Εργάνης με αντίπαλη ομάδα τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΣ & την Κυριακή στις 19.30 στο γήπεδο Κοντοπεύκου με αντίπαλο την ομάδα του ΙΑΣΩΝΑ ΚΟΛΩΝΟΥ.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Φυρίγου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Ζανίκα, Κωλέτση, Λούκα, ΚυρκοπούλουΧ. ,Αναγνώστου, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου Ρ.
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛ.(Γκίκας) Δελήμπαση, Αρσενίου, Κολοκούρη, Σκιαδά Μ., Μουδούρη, Τσακιρίδη, Ντούρου, Σκιαδά Ν., Μάρκου, Ντάβρη, Γουργουρίνη,  Σαμλίδη.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  Β : ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
17/04/16  :   ΓΣΑΠ - ΑΡΗΣ  ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 31-58  
Δεκάλεπτα : 06-16,07-18,11-12,07-12
Μία ακόμα ήττα για την ομάδα μας των παγκορασίδων Β, αυτή τη φορά από τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ που εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.  Τα κορίτσια μας απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη ομάδα στάθηκαν ανταγωνιστικά μόνο στο 3ο 10λεπτο.  Κρατάμε τις εμπειρίες, και συνεχίζουμε για τους επόμενους δύο και τελευταίους αγώνες. 
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου)  Λαχανά, Χονδροπούλου, Κυρκοπούλου, Ζάβρα, ΘεοφάνηΙ., Τσιτρά, Χαΐνη, Γάζου, Καρακατσάνη, Χριστοδούλου, Κακοσούρου, ΘεοφάνηΜ., Ζανίκα, Κωλέτση, Παπαμελετίου.
ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Στρατίκη-Αθανασίου)
Κανελλοπούλου, Τσενόλη, Δασκαλοπούλου, Πετρουλάκη, Καβάσιλα, Θανασούλα, Ζέρβα, Γάτου, Πανταζή, Σάιτα, Τσαουσάι, Μαργαρίτη, Παπουτσή.
 
Παγκορασίδες: 23/04/16
23/04/16  :  ΑΣ ΣΧΟΛ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΓΣΑΠ: 25-48 
Δεκάλεπτα : 04-11,07-14,06-16,08-07
Πρώτη νίκη για την ομάδα μας και μάλιστα εκτός έδρας, σε ανοιχτό γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα από την οποία είχαμε χάσει στον 1ο γύρο.   Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα.  Ξεκίνησε από την αρχή καλά, με σοβαρότητα, ομαδικότητα και αγωνιστικότητα προηγούμενη στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Μπράβο για την προσπάθεια όλων των κοριτσιών.
ΑΣ ΣΧΟΛ. ΜΩΡΑΪΤΗ (Χατζάτογλου) Μιχαλοπούλου, Νασκάρη, Βαζάκα, Μαστοράκου, Κακαλέτρη, Δρακοπούλου, Τσίρου, Γιαννάκου, Καλογήρου, Αρίστα, Ζαχοπούλου, Κωνστανταροπούλου, Γεωργαλά.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου)  Ζάβρα, Καρακατσάνη, ΘεοφάνηΙ., Τσιτρά, Παπαμελετίου, Χαΐνη, Γάζου, Λαχανά, Κακοσούρη, Ζανίκα, ΘεοφάνηΜ., Γεωργοπούλου.
24/04/16  :  ΓΣΑΠ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 38-37 
 Δεκάλεπτα : 02-03,17-12,08-07,11-15
Τα καλά αυτή η ομάδα τα κράταγε για το τέλος.  Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας και επί πιο δυνατού αντιπάλου.  Παρά το νευρικό ξεκίνημα και την αστοχία, τα κορίτσια με ένα πολύ καλό 2ο 10λεπτο, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι και τα μισά του 3ου πήραν διαφορά στο σκορ ,την οποία όμως κατάφεραν στο τέλος να απωλέσουν.   Τελικά η νίκη ήρθε με καλάθι στην τελευταία επίθεση και καλή άμυνα στην επίθεση της αντίπαλης ομάδας.  Συγχαρητήρια σε όλη την ΟΜΑΔΑ.  Η προσπάθεια στις προπονήσεις συνεχίζεται και τα αποτελέσματα έρχονται.  Ήταν μόνο η αρχή.
Καλό Πάσχα σε όλα τα κορίτσια, τους προπονητές και τις οικογένειές τους.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Γεωργοπούλου, Πλώτα, Καρακατσάνη, Ζάβρα, ΘεοφάνηΙ., Τσιτρά, Χαΐνη, Γάζου, Λούκα, Χριστοδούλου, Κακοσούρη, ΘεοφάνηΜ., Ζανίκα, Κωλέτση, Χριστοπούλου.
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Μανιατόπουλος) Σπάχο,  Γεωργακλή,  Ντζαμάρα, Παύλου, Καμαρούλια, Μούτσα, Καρρά, Κάλτσουνα, Νάνου, Γιαβασοπούλου, Καρυπίδου, Τανάσε.
Δημ/ση : 27/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software