ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

viv do

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ. Παρασκευής «Αλέκος Κοντόπουλος»  σε συνεργασία με τον Διαλεκτικό  Όμιλο Αγ. Παρασκευής,  στις
18 Απριλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ. παρουσιάζουν  μια παράσταση αφήγησης με τίτλο «Η Βάσανος του Σώματος» με τη Νάγια Οικονομοπούλου και τη μουσική σύμπραξη του Ηλία Μαρκαντώνη (ούτι, κρουστά, φλογέρα).

Η ενδιαφέρουσα αυτή παράσταση Λόγου και Μουσικής θα πραγματοποιηθεί  στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης (οδός Αλ.Κοντόπουλου 13 ,πάροδος Αγ. Ιωάννου) και περιλαμβάνει ιστορίες από τη μυθολογία, τη λαϊκή παράδοση και τη σύγχρονη ποίηση, για τα δεινά του σώματος που… από μόνο του είναι μία ιστορία.

Εισήγηση στο θέμα θα κάνει η κα Βίκυ Καλογερίδη, αρχιτέκτονας και αντιπρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης  θα έχει η πρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου  Αγ. Παρασκευής κα Ντίνα  Δελλή.

•    Η Νάγια Οικονομοπούλου έχει σπουδάσει μετάφραση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, και στο τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, μαθήματα δημοτικού τραγουδιού με τη Δόμνα Σαμίου, Θεατρικό Εργαστήρι με τη Ράνια Ντανάκα  και Φωνητικής Ψυχογνωσίας . Έχει συμμετάσχει σε  πολλές θεατρικές παραστάσεις και είναι μέλος της ομάδας «Παραμυθίες».
 
•    Ο Ηλίας Μαρκαντώνης είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και παίζει κλαρίνο, πιάνο και ταμπουρά). Έχει συμμετάσχει ως μουσικός σε πολλές παραστάσεις στην Αθήνα και ασχολείται  για πολλά χρόνια με το Ελληνικό Θέατρο Σκιών (Καραγκιόζης).
_____________________________________
Πληροφορίες τηλ. : 210 6823150, 6937121591

 

Ημ/νία Δημ/σης : 7/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software