ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣΑΠ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

gsap neanidesΜια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ομάδα Νεανίδων του ΓΣΑΠ εξασφάλισε την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία Αττικής για την επόμενη χρονιά! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην προπονήτριά τους!

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ:ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ -ΓΣΑΠ : 67-63
Δεκάλεπτα: 29-17, 15-23, 08-13, 15-10
         Ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας της Δάφνης έχασε η ομάδα μας των γυναικών, Στο Α΄ δεκάλεπτο είχαμε μεγάλα αμυντικά κενά, όμως στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ξεδιπλώνοντας τις επιθετικές μας αρετές με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε το Δ΄ δεκάλεπτο προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (52-53). Δυστυχώς, στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο κάποια λάθη και η αφλογιστία μας στα σουτ τριών πόντων μας οδήγησε στην ήττα. Όμως η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας απέδειξε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μας. Βαθμολογικά να σημειώσουμε ότι τέσσερις ομάδες (Φάρος, Ίκαρος, Μελίσσια και Π. Φάληρο) ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς και εμείς ακολουθούμε με 20, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στους προπονητές μας για την εμφάνιση της ομάδας μας.
          Να σημειώσουμε επίσης ότι μετά τον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Σπόρτιγκ και χθες αντιμετωπίσαμε εχθρική διαιτησία, η οποία με τις αποφάσεις της δεν δείχνει σεβασμό στις προσπάθειες και την ιστορία μας.
          Την επόμενη Κυριακή 14/02 στις 13.30 θα αντιμετωπίσουμε στο Κοντόπευκο την ομάδα του Π. Φαλήρου, έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την παραπέρα πορεία μας. Ο αγώνας αυτός θα μεταδοθεί ζωντανά από το sportshero.gr και καλούμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδό μας.
ΔΑΦΝΗ Αγ. Δημητρίου( Μπουμπούς) : Γιαννέλη, Αλεξανδρή 25(3), Μανώλη 3, Παπακωνσταντίνου, Γιαμπάνη 10, Ζουρτσάνου, Μαγαλιού 13 (1), Τετενέ 1, Τσουκαλά 15.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) :  Γκάνια, Κοντογιάννη 2, Χαρίτου 6(2), Καζαντζίδου 21 (2), Κανιαδάκη, Βελούδου 2, Λωσταράκου 4, Τσιαδή 8, Καράμπελα, Γιουκάκη 13, Κούκη 2, Μερισιώτη 5.
 
B. ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 35-60
Δεκάλεπτα : 6-14, 9-19, 14-15, 6-12
          Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των νεανίδων μας σημείωσε την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ, κερδίζοντας  την ομάδα του Ζωγράφου με ευρύ σκορ.  Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία Νεανίδων για την επόμενη χρονιά! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την μεγάλη τους προσπάθεια και την πολύ καλή τους απόδοση, καθώς και στην προπονήτριά τους!
           Επόμενος (και τελευταίος για φέτος) αγώνας τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου  εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του πρωτοπόρου Αμύντα (Κοντόπευκο, 21:45).
Ζωγράφου (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος):  Βόκτσι 1, Μούτσκου 1, Ξένου, Μάνου 4, Πουτέρε 4, Μάλλιου 6(2), Ψαρρού, Οικονόμου 6, Καραμπεσίνη 6(1), Κοντάι 4.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):   Μαμαλίγκα 2, Λούκα, Δασκαλάκη, Σταθέλου 2, Περβανά 6(2), Κανιαδάκη 9(1), Χριστοπούλου 6,  Λαχανά 1, Κούκη Ελ. 2, Κούκη Ειρ. 22, Τραυλού 4, Καράμπελα 6.
 
Γ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ :ΓΣΑΠ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 51-47 
Δεκάλεπτα : 09-08,14-19,15-08,13-12
          Έναν καταπληκτικό αγώνα έδωσαν τα κορίτσια μας το Σάββατο με αντίπαλη ομάδα την Πεύκη.  Πόντο –πόντο κύλισε το πρώτο δεκάλεπτο βρίσκοντας μας μπροστά με μισό καλάθι. Ατόνισαν λίγο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως στο β’ ημίχρονο επανήλθαν  στους κανονικούς ρυθμούς τους . Η φοβερή  συμπαράσταση από τις αθλήτριες που απείχαν λόγω  τραυματισμού και ιώσεων, αλλά και από το πολυπληθές φίλαθλο κοινό , τόνωσε το ηθικό τους, βελτίωσαν αρκετά την άμυνά τους και παρά το γεγονός ότι βρεθήκανε πίσω στο σκόρ με τέσσερις πόντους 2’ πριν το σφύριγμα της λήξης, κερδίσανε το παιχνίδι αλλά και την παραμονή (μαθηματικά) της ομάδας στην Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή τους για την επιτυχία τους.
           Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 13-02  στις 11.30 , στο γήπεδο Γουδί Δ.Ζ. 
 με αντίπαλη ομάδα τον ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΓΣΑΠ(Χριστοδούλου) Χονδροπούλου,Αναγνώστου,Πατσατζή,Χριστοπούλου,Σφήκα,Λάιου,
Χριστοπούλου Μ, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου.
Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ(Ανδριανόπουλος) Βουλκίδη, Μικροπούλου, Σίμου, Κυριακοπούλου, Σκρέμπου, Σπίνουλα, Κυριακοπούλου, Σπανού, Λάζου, Σίμου.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 10/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software