ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

gsap

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ   65-45
Δεκάλεπτα: 24-16, 20-04, 08-19, 13-06
     Επάνοδος στις νίκες για την ομάδα μας, η οποία σηματοδοτεί και βελτίωση στην βαθμολογική μας θέση. Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικό επίπεδο δυναμικότητας, οπότε δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όσον αφορά την τελική έκβαση. Στα θετικά του αγώνα η εμφάνιση του β΄ δεκαλέπτου όπου υπήρξε καθολική επικράτηση με ωραίες φάσεις και πιεστική άμυνα επί της μαχητικής και νεανικής ομάδας του Έσπερου. Συγχαρητήρια στον προπονητή  και τις αθλήτριες για τη νίκη. Όμως προβλημάτισε για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους μας η ανεξήγητη καθίζηση της ομάδας μας στο γ΄δεκάλεπτο του αγώνα, πράγμα που τείνει να γίνει κάκιστη «συνήθεια», αφού συμβαίνει συνεχώς στους τρεις τελευταίους αγώνες με Δάφνη (08-15), Φάληρο (05-23) και Πάτρα (08-19).Ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει και να βρεθεί γρήγορα το «φάρμακο», προτού το πληρώσουμε ακριβά. Η Μερισιώτη απουσίασε λόγω προβλήματος υγείας της μητέρας της, στην οποία ευχόμαστε περαστικά. Επόμενος αγώνας στα Χανιά το Σάββατο 21/11/15.                                                                        
ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος), Μπουκίτα 5, Κοντογιάννη 2, Χαρίτου 14(4), Τσιαδή 10, Κανιαδάκη 2, Βελούδου 4, Λωσταράκου 8, Καζαντζίδου 16(1), Καράμπελα, Γιουκάκη 2, Κούκη 2.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Μπαζίνας), Ντάσκου, Φλογερά 4, Γιαννακοπούλου 18, Μαρίνη 2, Μαρούντα 7, Κομπατσιάρη, Ντάρλα 4, Ανέστη, Καραγιάννη 2, Λαγοπάτη 8, Αντωνίου, Παπανδριοπούλου.
 
Β.ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ – ΓΣΑΠ: 27-45
Δεκάλεπτα:  5 – 18, 10 – 8, 2 – 12, 10 – 7
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησε η ομάδα των νεανίδων, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολις, με σκορ 27-45. Τα κορίτσια της ομάδας μας συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και με όπλο τους την καλή άμυνα και την ομαδικότητα  στην επίθεση, έφτασαν σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι αθλήτριες μας βελτιώνονται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο από αγώνα σε αγώνα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, την προπονήτρια και τις εφόρους της ομάδας. Επόμενος αγώνας: τη Δευτέρα 23/11/15, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (21:45, στο Κορωπί)
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ (Φέξης): Μάνου 2, Αντωνοπούλου, Κιαχίδη 2, Βλαχούλη 7, Ζαχαρουδάκη, Καραβού 5,  Τριανταφυλλάκη 4, Πατακού, Καστελλάνου 7.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Κούκη Ε, Λούκα 2  Χριστοπούλου 2, Σταθέλου, Περβανά 9 (1), Κανιαδάκη 16 (2), Λαχανά 2, Κούκη Ειρ. 8, Τραυλού, Καράμπελα 6.
 
.Γ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ :ΓΣΑΠ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ : 36-30
Δεκάλεπτα : 10-10,10-10,08-08,08-02
Πολύ σημαντική νίκη, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, πέτυχε η ομάδα των κορασίδων μας με αντίπαλο τον ομάδα του Α.Ο. Ζωγράφου, για την 9 αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες, τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έπαιξαν με συγκέντρωση και πάθος για 40 λεπτά. Για 3 δεκάλεπτα το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και οι φάσεις μοιρασμένες για τις δύο ομάδες,  όμως στο 4ο δεκάλεπτο τα κορίτσια μας κατάφεραν να κρατήσουν τις αντιπάλους τους μακριά από το καλάθι και με αυτό τον τρόπο μας χάρισαν μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας μας! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Κορωπίου (Σάββατο 21/11/2015, 18.00, κλειστό Κορωπίου). Επίσης, ευχόμαστε περαστικά στην αθλήτρια του Α.Ο. Ζωγράφου, Κασσιανή Καραμπεσίνη, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Παπαμελετίου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βερροιόπουλος): Σταματάκη. Πουτέρε, Γκιντώνη, Μάνου, Καστανιά, Σιδερια, Ψαρρού, Σινάνι, Δάφνη, Καραμπεσίνη, Ντότσι, Ερι.
 
Δ. ΜΙΝΙ : ΑΟ  ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛ. – ΓΣΑΠ : 35 – 58
Δεκάλεπτα:  9-19, 5-13, 11-16, 10-10
Με νίκη συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα κορίτσια του τμήματος μίνι, καθώς κέρδισαν την ομάδα του Αγ. Νικολ. Παλλήνης με σκορ 35-58. Με αυτοσυγκέντρωση και ομαδικότητα από το πρώτο λεπτό, πήραν διαφορά στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Σημαντική παρατήρηση είναι ότι έπειτα από μια σειρά αγώνων, η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη γεμίζοντας αυτοπεποίθηση τα παιδιά και χαρά τους γονείς. Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας για την δουλειά της και στα κορίτσια μας για την απόδοσή τους. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 22/11/15 στο γήπεδο του Κοντοπεύκου με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ Παιανίας Κτησιφών (15:45).
ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛ.(Γκίκας): Νταβρή, Βουλγαρίδη Μ, Μπάρμπα, Κολοκούρη, Σκιαδά, Μάρκου,
Σαμλίδη, Τοπάλη, Βουλγαρίδη Β, Κορδορούμπα.
ΓΣΑΠ (Γιουκάκη-Χριστοδούλου): Φυρίγου, Γιαννακού, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 18/11/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software