ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

gsap1

 
Α.ΓΥΝΑΙΚΕΣ:ΓΣΑΠ-ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 45-60
Δεκάλεπτα: 11-15, 15-14, 08-15, 11-16
Πρώτη ήττα για την ομάδα γυναικών την φετινή περίοδο από την Δάφνη, η οποία απέδειξε ό,τι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι σε όλο τον αγώνα, όμως οι αποτυχημένες επιθετικές προσπάθειες και τα λάθη διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Την ομάδα μας δεν την σταμάτησε η άμυνα της Δάφνης αλλά τα δικά μας άστοχα σουτ, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν με καλές προϋποθέσεις. Η ομάδα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα την ήττα αυτή και να προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχικά για τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας με το Π.Φάληρο (Κυριακή 09/11).
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος):    Μπουκίτα, Κοντογιάννη 5, Χαρίτου, Τσιαδή 4, Κανιαδάκη, Βελούδου 4, Λωσταράκου, Καζαντζίδου 11, Καράμπελα, Γιουκάκη 17(3), Κούκη 2, Μερισιώτη 2.
ΔΑΦΝΗ (Μπουρνούς): Γιαννέλη, Ρούτση, Αλεξανδρή 9, Μανώλη 4, Τετενέ 10, Μάλαμα, Γιαμπάνη 4, Τσουκαλά 18, Θεοδώρου, Ζουρτσάνου, Μαγαλιού 15(1).
 
Β.ΝΕΑΝΙΔΕΣ:ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΓΣΑΠ 20-52
Δεκάλεπτα: 2-12, 7-15, 4-15, 7-10
Την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησε η ομάδα των νεανίδων, μετά από καλή εμφάνιση, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Λαγονησίου. Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πίεσαν στην άμυνα και έδειξαν μεγάλη διάθεση να τρέξουν. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, την προπονήτρια, και στις εφόρους της ομάδας. Επόμενος αγώνας: τη Δευτέρα 16/11/15 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολις .
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (Τσοπανάκη): Μαλκογιάννη 8, Χαϊδου, Κυράνη 3, Καραδημητράκη, Αρμένη, Κατσίκη Θ. 2, Αποστόλου, Κατσίκη Γ. 5, Τζιουμάκη 2.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα 7 (1), Κούκη Ελ. 6, Σταθέλου 2, Χριστοπούλου, Περβανά, Κανιαδάκη 2, Λαχανά 4, Κούκη Ειρ. 25, Τραυλού, Καράμπελα 4.
 
Γ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΓΣΑΠ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 35-55
Δεκάλεπτα : 03-16 , 07-18, 07-14 ,18-07
Καθόλου καλή ψυχολογία δεν είχαν τα κορίτσια μας στον αγώνα του Σαββάτου. Τα συνεχόμενα λάθη και οι πολλές άστοχες βολές, είχαν σαν αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 10-34. Στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα αλλά και πάλι στάθηκε δύσκολο να φτάσουμε την αντίπαλη ομάδα. Οι συντονισμένες προσπάθειες και το πείσμα τις ξύπνησαν στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετά για να φτάσουμε στη νίκη. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 07/11/2015 στις 20.30, με αντίπαλη ομάδα την Πεύκη (Κλ. Πεύκης).
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πηλικιάν): Παπάζογλου, Μπάκα, Λυκοπούλου, Γερόντη, Μποτσιβάλα, Γικιούρκη, Αμαραντίδου, Παναγιωτοπούλου, Τάρλα, Κατωπόδη, Τσέκια, Μαντζαφίνη.
 
Δ.ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 59-14
Δεκάλεπτα: 18-3, 23-3, 14-4, 4-4
Ένα όμορφο απόγευμα μας πρόσφεραν τα κορίτσια μας στον αγώνα με τον ΓΑΣ Καλυβίων. Η ομάδα μας αυτή τη φορά ξεκίνησε πολύ δυνατά, ιδίως στην άμυνα, και ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο ξέφυγε στο σκορ, έτσι ώστε ο υπόλοιπος αγώνας να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονήτρια για την νίκη, που μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 8/11 στο γήπεδο του Κοντοπεύκου με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Πικερμίου (15:45).
 
ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Γιαννακού, Κωλέτση, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.
ΓΑΣΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αναγνώστου): Γεωργουσοπούλου, Μπαλταδοπούλου, Λακουμέντα, Κυριακάκη Α., Σαλπασαράνη Δ. ,Γεωργακοπούλου Ου., Πετεινέρη, Κυριακάκη Ν., Βασταρδή, Σαλπασαράνη Ι., Γεωργακοπούλου Π., Μαυρουδή.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 4/11/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software