ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
topsa
Στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων», η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων διοργανώνει μια σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση των ωφελουμένων, αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων των περιοχών παρέμβασης.
Αναλυτικά:
1.Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00, στο Ξενοδοχείο Civitel Attik (Επταλόφου 13-15, Μαρούσι), θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Εκδήλωση για την Πορεία του Προγράμματος
 
2.Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00, στο Ξενοδοχείο Civitel Attik (Επταλόφου 13-15, Μαρούσι), θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για τις Τοπικές Επιχειρήσεις με τίτλο «Παρουσίαση Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ»
 
3.Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00, στο «Κέντρο Γυναίκας» (Λ. Μεσογείων 403, Αγ. Παρασκευή), θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για τους Ωφελούμενους και τις Τοπικές Επιχειρήσεις με τίτλο «Πορεία του προγράμματος και παρουσίαση Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ»
 
Ημ/νία Δημ/σης : 25/9/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software