ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/8/15

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

sedap

Το Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ καταγγέλλει κατηγορηματικά την όποια διαδικασία φίμωσης της ελευθερίας διακίνησης ιδεών και έκφρασης απόψεων των εργαζομένων στο χώρο εργασίας.

Τονίζουμε επίσης ότι βάσει αρμοδιοτήτων του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δύναται να δίνει εντολές στους εργαζόμενους για την συνδικαλιστική και κινηματική δράση τους.

Η στοχοποίηση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής γίνεται στο πλαίσιο εκφοβισμού και χειραγώγησης του Συλλόγου που όμως θα πέσει στο κενό, γιατί οι εργαζόμενοι δεν εκφοβίζονται και δεν τρομοκρατούνται.

Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι ,το εργατικό κίνημα και οι κατακτήσεις τους βάλλονται συστηματικά από την αντεργατική πολιτική των παλαιών και νέων μνημονίων, υπάρχει έκδηλη ανάγκη από την συμπαράσταση και υποστήριξη όλων.

Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ καλεί όλες και όλους σε κοινό μέτωπο αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Το Δ.Σ.

Ημ/νία Δημ/σης : 5/8/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software