Με επιτυχία το “3o ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ”

korivantes 21 6 15 aΟ Πολιτιστικός Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ” σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης μας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία το “3o ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ”
την Κυριακή 21/06/2015. Στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που έλαβε χώρα στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, πράγμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και τους ευχαριστούμε ολόθερμα.
Παρών ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Γιάννης Σταθόπουλος τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία του καθώς και για την υλική και ηθική συμπαράστασή του.  Ακόμη, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμος Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σωτήρης Ησαϊας, κ. Γιάννης Λογοθέτης , κ. Στέλλα Ψύλλα και άλλα επίσημα πρόσωπα της πόλης μας.
korivantes 21 6 15 b
Ευχαριστούμε πολύ τους φιλοξενούμενους Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση με χαρά και συμμετείχαν στο ”3o ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ”: 
το Σύλλογο Αυλωνιτών "Το Σάλεσι" που μας παρουσίασε τοπικούς χορούς και τραγούδια από τον Αυλώνα Αττικής, 
το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης, που εμφανίστηκε με χορούς από το Βώλακα Δράμας, 
το Σύλλογο των απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου "Η Aναγέννηση", με χορούς από το νησί τους  και τέλος
το Σύλλογο Διάσωσης και Διάδοσης Ελληνικών Λαϊκών Χορών "Ο ΜΕΝΟΥΣΗΣ", που μας παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Φλώρινας.
 korivantes 21 6 15 c
     Ευχαριστούμε, για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, τον Χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας κ. Ιάκωβο Πελέκη, για την επιμέλεια των χορευτικών συνόλων καθώς και την δασκάλα μας κ. Έφη Βαιρλή, για την επιμέλεια των τραγουδιών.  Και φυσικά όλα τα μέλη μας, τους χορευτές των συνόλων που συμμετείχαν, που δίχως την παρουσία τους δεν θα ταξιδεύαμε μουσικοχορευτικά στην Θεσσαλία, στην Ν Εύβοια, στην Β. Θράκη και στις Σέρρες!
 
     Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς που συμμετείχαν:
Γιάννης Παυλόπουλος, βιολί-τραγούδι
Θοδωρής Τασούλας, κλαρίνο-καβάλι
Κώστας Παπαπροκοπίου, λαούτο
Γιάννης Γευγελής, κρουστά
Κώστας Φόρτσας, γκάϊντα
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των χορευτικών συγκροτημάτων, αλλά και αργότερα  στο γλέντι που ακολούθησε ως αργά, προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους κρασί και τσίπουρο! Γι’ αυτό ευχαριστούμε,  τους χορηγούς μας : το “Θεσσαλικό” Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου, το Μεζεδοκαφενέ “τρείς κι ο κούκος”, το Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και το “Πίτα Παν”.
korivantes 21 6 15 d
Να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε με χορούς και τραγούδια και στο “4ο παραδοσιακό Σεργιάνι με τους Κορύβαντες”! Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και καλή ξεκούραση! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβρη για νέες εγγραφές.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Για το Δ.Σ του συλλόγου, 
 
 Ο Πρόεδρος                                                                                             Ο Γραμματέας
 
Πελέκης Ιάκωβος                                                                                      Τσιαμπαλής Θωμάς
 
Ημ/νία Δημ/σης : 30/6/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software