Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού ανέλαβε και φέτος την πυροπροστασία του Λόφου της περιοχής

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
tsakos
Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού για άλλη μια χρονιά ανέλαβε την πρωτοβουλία και έθεσε υπό την ευθύνη τη φύλαξη του Λόφου Τσακού ενόψει καλοκαιριού. Έτσι, από την προηγούμενη Παρασκευή 12 Ιουνίου δύο συμπολίτες μας ανέλαβαν βάρδιες με σκοπό την προστασία του λόφου από ενδεχόμενες απειλές (εκδήλωση πυρκαγιάς, απόρριψη σκουπιδιών κτλ). Η μία βάρδια καλύπτει όλο το βράδυ και η άλλη βάρδια ένα 8ωρο εμβόλιμα μέσα στην ημέρα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άτομα αυτά είναι ειδικευμένα, άνεργα που κατοικούν πλησίον του λόφου, προϋποθέσεις που είχε θέσει ο ίδιος ο Σύλλογος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Σημαντική είναι και η συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου και την κα Στέλλα Ψύλλα.
Το κόστος της φύλαξης έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού  και τυχόν έσοδα που θα προκύψουν από την προσεχή πολιτιστική του εκδήλωση         ( Γιορτή της Γειτονιάς) θα διατεθούν για το παραπάνω σκοπό.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ημ/νία Δημ/σης : 16/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software