ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

syllogos Peykakion

Ο  Εξωραϊστικός Σύλλογος Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»καλεί τους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της Συνοικίας, τους εθελοντές  και τα Μέλη του,  σε καθαρισμό του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 το πρωί στις  9.00.

Ελάτε με μια τσουγκράνα ή ένα εργαλείο καθαρισμού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μετατρέψουμε το συγκεκριμένο χώρο από χώρο εγκατάλειψης σε χώρο αναψυχής και καθαριότητας,  όπως η Συνοικία μας το αξίζει. Καλούμαστε να προστατέψουμε τον ανεκτίμητο αυτό θησαυρό μας. Δυό ώρες δουλειά  δίνουν ζωή σε δεκάδες δένδρα που υπάρχουν μέσα στον χώρο  χαρίζοντας οξυγόνο και θυμίζοντας με την παρουσία τους  την φυσιογνωμία των Πευκακίων για γενιές.  Γιατί το Αθλητικό κέντρο είναι το σπίτι μας και τα δέντρα τα παιδιά μας.

Χώρος συγκέντρωσης εθελοντών, ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του αθλητικού κέντρου, απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων το Κυριακή 14 Iουνίου 2015 στις 9.00 το πρωί.

                                                       Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                                                          Ο  Γραμματέας

Στέφανος Μπακογιάννης                                                  Κωνσταντίνος Παπουτσής

 

Ημ/νία Δημ/σης : 12/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software