ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΓΣΑΠ

gsap1
Το ΔΣ του ΓΣΑΠ με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει : 
1. Συνεχίζεται η συνεργασία του Συλλόγου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας γυναικών Πέτρο Αναγνωστόπουλο και τον συνεργάτη του Γιάννη Στρατάκο. Η συνεργασία του ΔΣ του ΓΣΑΠ με το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο ήταν άψογη την περίοδο που πέρασε και πιστεύουμε ότι θα είναι εξίσου άψογη και την νέα περίοδο, όπου η ομάδα μας θα δοκιμαστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία. 
 
2. Νέα εποχή αρχίζει για τις υποδομές του ΓΣΑΠ. 
Η αναμφισβήτητης αξίας προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου, με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στο μπάσκετ γυναικών, συμφώνησε να αναλάβει υπό την καθοδήγησή της όλες τις υποδομές του Συλλόγου ήτοι, τις ακαδημίες, τα ΜΙΝΙ, τις παγκορασίδες, τις κορασίδες και τις νεάνιδες, με βασικούς στόχους την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του Συλλόγου προς όλες τις αθλήτριες των υποδομών, την επικέντρωση στην ανάπτυξη της ατομικής τεχνικής κάθε μίας, την ανάδειξη του ταλέντου όλων των αθλητριών μας, την απόκτηση ενιαίας αγωνιστικής φιλοσοφίας και την εξασφάλιση της ομαλής εξέλιξης του έμψυχου δυναμικού μας, μέχρι και την ένταξή του στην ομάδα γυναικών. 
Η διοίκηση του ΓΣΑΠ, σε συνεργασία με την κ. Αργυρίου, η οποία ήδη ξεκίνησε τις επαφές της με το υπάρχον προπονητικό δυναμικό των υποδομών, το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των τμημάτων για την επίτευξη των τεθέντων στόχων. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους προπονητές μας Πέτρο Αναγνωστόπουλο και Γιάννη Στρατάκο και στην προπονήτριά μας Μάρθα Αργυρίου στο έργο τους.
Ζητάμε παράλληλα, από όλους τους γονείς και όλες τις αθλήτριές μας, μικρές ή μεγάλες, να υποστηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια του ΓΣΑΠ για την αναβάθμιση των υποδομών μας, γιατί αυτή η υπόθεση αποτελεί πάγιο και αταλάντευτο στόχο μας. 
 

Ημ/νία Δημ/σης : 14/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software