ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

gsap1

Ο κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης του καταστήματος GIFTS&LEATHERS, 
Αγίου Ιωάννου 10, είχε την ευγενή καλοσύνη να παραθέσει γεύμα στην ομάδα γυναικών και στους προπονητές του ΓΣΑΠ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αλλά και την συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή. Στο γεύμα που έγινε την Παρασκευή 01/05/15 στην γνωστή ταβέρνα “Νεοελληνικόν”, Αγίας Παρασκευής 126, συμμετείχε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ. Από πλευράς της διοίκησης του ΓΣΑΠ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Γ. Καράμπελας και τα μέλη Ν. Γκάνιας, Λούσυ Κατσίχτη και Βαγγέλης Κακοσούρης.
Το ΔΣ του ΓΣΑΠ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και πιστεύει ότι τα περιθώρια ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου και του εμπορικού κόσμου της πόλης είναι πολύ μεγάλα. Ο ΓΣΑΠ υπενθυμίζει ότι το βασικό του σύνθημα για την συνεργασία αυτή, που απευθύνει προς τα μέλη και τους φίλους του είναι: “Στηρίξτε αυτούς που μας στηρίζουν” και στο πλαίσιο αυτό επιζητεί την με αμοιβαίο όφελος συνεργασία με τους επιχειρηματίες της Αγίας Παρασκευής και την ΕΝΕΒΑΠ. 
 
gsap omada 2 1gsap omada 2 2
 

Ημ/νία Δημ/σης : 6/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software