ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 2015.

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

dye 2Ο Διαλεκτικός  Όμιλος της Αγ. Παρασκευής  και το Σπίτι της Ευρώπης Αθηνών οργάνωσε στις 8 Φεβρουαρίου, κοινή εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου 2015.

Ο Διαλεκτικός  Όμιλος και το Σπίτι της Ευρώπης έχουν αδελφοποιηθεί και συνεργάζονται  πραγματοποιώντας  κοινές δράσεις.

Η εκδήλωση εκτός από το μοίρασμα της πίττας περιελάμβανε  ένα αφιέρωμα για την Καλή Τύχη μέσα από την Ελληνική Παράδοση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Γεράσιμος Βλάχος, η  πρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου  Ελλάδος κα Σοφία Παπαδονικολάκη, η προεκλεγμένη πρόεδρος κα Μπέτυ Καλατζή, η πρόεδρος του Σπιτιού της Ευρώπης Πάτρας κα Φέφη Μπαβαρέζου, μέλη του Δ.Σ. της Διοίκησης του Διαλεκτικού Ομίλου Ελλάδος, πρώην πρόεδροι της Διοίκησης, πολλοί πανεπιστημιακοί  δάσκαλοι και πολλά  μέλη των δύο σωματείων.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Ι. Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γερ Βλάχος,     η πρόεδρος του Δ.Ο. Αγ. Παρασκευής κα Ρούλα Ζωγραφάκη και η πρόεδρος του Σπιτιού της Ευρώπης Αθηνών κα Εύη Μαλλούχου.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους παλαιούς δεσμούς που έχει με τον Διαλεκτικό της Αγ. Παρασκευής και σημείωσε ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός σε προτάσεις και συνεργασίες με τον Όμιλο. Αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχει ο ΄Ομιλος με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου  και δήλωσε την αμέριστη  συμπαράστασή του σε αυτή τη συνεργασία.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα αφιέρωμα στην ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ μέσα από την ελληνική παράδοση.
Την εισήγηση στο θέμα έκανε η Κική Ψαρουδάκη. Για την Τύχη μίλησε η Βίκυ Καλογερίδη, για το Ριζικό  η Ντίνα Δελλή και για τον Πλούτο  και την Αφθονία η Κική  Κώτσινα- Παπασταθοπούλου. Το αφιέρωμα πλαισιώθηκε με μουσική από τον Λευτέρη Μαυρομάττη και την τραγουδίστια  Ντομένικα.  
Ακολούθησε  ζωντανή μουσική και τραγούδι. 
 Όλοι χόρεψαν  και διασκέδασαν  μέσα σ’ ένα φιλικό περιβάλλον .
 
 
Πληροφορίες: 2106823150 , fax 210 6859157, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Ημ/νία Δημ/σης : 20/2/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software