ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

PB300581 2Το απόγευμα της Κυριακής 30.11 πραγματοποιήθηκε , με ικανοποιητική συμμετοχή ,η προγραμματισμένη Συνέλευση Κατοίκων Κοντοπεύκου Αγ. Παρασκευής , μετά από πρωτοβουλία  της ομώνυμης  επιτροπής .

 
Για το κύριο ζήτημα  της συνάντησης , τη ' βιοκλιματική ανάπλαση ' , την πεζοδρόμηση και το πρώτο δίκτυο ποδηλατοδρόμων , έγινε παρουσίαση  από αρχιτέκτονα , ενδιαφερόμενο κάτοικο στην περιοχή .
 
Στη συνέχεια συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν αιτήματα για επιμέρους σημεία του έργου , ώστε να καθίσταται πιο λειτουργικό και ασφαλές για όλους/ες . 
 
'Ενα δεύτερο θέμα που απασχόλησε τη συνέλευση , αφορούσε στις πηγές που εκπέμπουν  ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και πιο συγκεκριμένα στις κεραίες κιν. τηλεφωνίας , καθότι μία εντοπίστηκε πρόσφατα  σε οροφή κατοικίας πλησίον σχολικών συγκροτημάτων  .
 
'Οπως και αναφέρθηκε στη συνάντηση , πρόθεση της επιτροπής είναι να δυναμώσει η συμμετοχή και ενημέρωση από τους Κατοίκους  , ώστε να προωθούνται  λύσεις στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή  .
 
Τα ψηφίσματα από κάθε  συνέλευση , θα κυκλοφορούνται ευρύτερα 
στους Κατοίκους και στη συνέχεια θα προωθούνται στο δήμο και το δημοτικό συμβούλιο.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 11/12/2014

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software