H ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

SVOURA

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα εστιάσεων του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση (τσάι) της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο με πρωτοβουλία των εθελοντρίων που στηρίζουν το έργο της Παιγνιοθήκης
Παρευρεθήκαν ο δήμαρχος κος Σταθόπουλος, η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Φωτεινού , ο δημοτικός σύμβουλος κος Ησαΐας, η προϊσταμένη κοινωνικής πολιτικής  κα Κανέλου, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Αμεα το
«Χελιδονι»  κα Βασιλειάδη,  η πρόεδρος του συλλόγου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κα Σταθοπουλου , η πρόεδρος του συλλόγου υποστηριζόμενης διαβίωσης «Πέταγμα»  κα Ιωαννου , η κα Β.Ιωαννου από το «Χοροστάσι», το προσωπικό από το Μουσικοκινητικό εργαστήρι για ΑμεΑ η κα Καρβέλη, η κα Μπούρα, η κα Κόκκινου, πολλού συμπολίτες μας και φίλοι της Παιγνιοθήκης .
Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της εκδήλωσης πλαισιώθηκε από τους χορούς του παιδικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Αγίας Παρασκευής. Ακολούθησε χορός και τραγούδι με συνοδεία ορχήστρας .
Η ομάδα εθελοντριών της Παιγνιοθήκης ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν επί τόσα χρόνια στο έργο της .

Ημ/νία Δημ/σης : 24/11/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software