ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΦΙΤΟΣ Ποδηλατοβόλτες και μαθήματα ποδηλασίας

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

IMG 1741

Η ποδηλασία είναι μια εξαιρετικά διαδεδομένη μορφή άθλησης. Ο σύγχρονος άνθρωπος την χρησιμοποιεί είτε για αθλητισμό, είτε για μετακίνηση είτε σε συνδυασμό! Είναι μια ευχάριστη σωματική δραστηριότητα που μπορεί να κινητοποιήσει παρέες και μεμονωμένα άτομα. Οι περισσότεροι (μικροί και μεγάλοι) ικανοποιούνται ποδηλατώντας χωρίς όμως να γνωρίζουν οδική συμπεριφορά και βασική τεχνική.
Ο αθλητικός όμιλος Ίφιτος ξεκινάει την εκμάθηση των βασικών αρχών οδικής συμπεριφοράς και της βασικής τεχνικής της ποδηλασίας. Βασικός στόχος να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να αθλούνται χωρίς ιδιαίτερο κόστος χρησιμοποιώντας το ποδήλατο σαν μέσο αναψυχής και σωματικής δραστηριότητας.
Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν ποδήλατο από την νηπιακή ηλικία, ωστόσο εξαρτάται πολύ από την διάθεση του παιδιού και την ικανότητα του να ακολουθήσει οδηγίες. Στην ηλικία του δημοτικού είναι πιο ώριμα να ενταχθούν σε τμήματα και να ποδηλατήσουν. Δεδομένου ότι τα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών είναι επιρρεπή στους τραυματισμούς είναι χρήσιμο να λάβουν σωστές οδηγίες για την χρήση ποδηλάτου.
Μπορείτε άμεσα να ενημερωθείτε για τις ποδηλατοβόλτες και τα μαθήματα ποδηλασίας από τους υπευθύνους των προγραμμάτων.
Πληροφορίες :6936996778
https://www.facebook.com/AthletikosOmilosIfitos

Ημ/νία Δημ/σης : 31/10/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software