Η “ΑΓΙΑ” ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

logo gsap

ΓΣΑΠ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ   69-48

Δεκάλεπτα : 22-08, 17-17, 16 - 18, 14 – 05.

Με μια πειστική εμφάνιση η ομάδα μας πέρασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ. Ο ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία για την κατάκτηση για 2η συνεχή χρονιά του Κυπέλλου. Ας μην ξεχνάμε ότι το Κύπελλο της περυσινής περιόδου είναι ήδη στην τροπαιοθήκη μας. Το σκορ των δεκαλέπτων δείχνει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας ξεκίνησε σοβαρά και με κέφι και τελείωσε το α’ δεκάλεπτο με 14 πόντους διαφορά. Στη συνέχεια στο β’ και γ’ δεκάλεπτο η αντίπαλη ομάδα ισορρόπησε τον αγώνα, χωρίς όμως να κατορθώσει κάτι παραπάνω. Στο δ’ δεκάλεπτο η ομάδα μας επανήλθε δυναμικά και διεύρυνε την διαφορά του σκορ. Και τώρα την Δευτέρα 20/10 επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την δυνατή ομάδα του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η αυξημένη παρουσία των φιλάθλων, ανάμεσα στους οποίους και ο νέος αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Δημήτρης Βαλασιάδης (με φροντίδα του οποίου επισκευάστηκαν οι μπασκέτες πριν πέντε ημέρες, οι οποίες βρισκόντουσαν σε άθλια κατάσταση τον τελευταίο χρόνο).

ΓΣΑΠ: Προπονητής : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 2, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 8, Τουρνατζή, Βελούδου 9, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 19, Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 14(4), Κούκη, Μερισιώτη 2.
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ: Προπονήτρια : Δρακάκη, Λιάκου
Λεκάκη 2, Τσιμτσιλή, Μαργώνη 7, Γυαλιά 1, Κυπριανίδη, Τσαγκαράκη 7, Τσικουδή, Πατέρα 15(2), Λουκοπούλου, Αθανασούλια 2, Ντάνου Α. 6, Ντάνου Γ-Π. 8(2).

Ημ/νία Δημ/σης : 20/10/2014

 

 

 

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software