Ημερίδα της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής με θέμα: «Η Γνώση είναι η Δύναμή μας. Ενημερώνομαι και συμμετέχω στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μου»

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

EN SYL GON SXOL AG PAR

 

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής με θέμα:
«Η Γνώση είναι η Δύναμή μας. Ενημερώνομαι και συμμετέχω στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μου».

Η μεγάλη συμμετοχή γονέων από τους 22 Συλλόγους Γονέων-μέλη της Ένωσης, το έντονο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις και οι αναλυτικές διαφάνειες συνέβαλαν καθοριστικά στο να απαντηθούν και να διευκρινιστούν όλα τα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι Σύλλογοι Γονέων καθώς και το νομικό πλαίσιο για όλες τις ενέργειες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διανεμηθεί ηλεκτρονικά στους Συλλόγους Γονέων το σύνολο των υλικών της ημερίδας και θα αναρτηθούν και στο blog της Ένωσης Γονέων www.enosigoneonagiasparaskevis.wordpress.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στο μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής κ.Π.Παλαβό για τις παρεμβάσεις του.
Την ημερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Γ.Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και Δημ.Σύμβουλος κ.Ανδρ.Γκιζιώτης, ο εντεταλμένος Δημ.Σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ.Π.Γκόνης, ο Δημ.Σύμβουλος κ.Γ.Λογοθέτης, ο Πρόεδρος Σχ.Επιτροπής Δευτεροβάθμιας κ.Β.Τραυλός, ο τ.Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής κ.Λ.Ριτζάκης.

Είμαστε σίγουροι ότι, οι Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων Αγίας Παρασκευής, αξιοποιώντας τα στοιχεία που αποκόμισαν από την ημερίδα θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τα επιχειρήματά τους για να στηρίξουν τις διεκδικήσεις και τις ενέργειές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο                                                        Αγία Παρασκευή 15/10/2014

enosi 1   enosi 2

 

Ημ/νία Δημ/σης : 15/10/2014

 

 

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software