logo agia-paraskevi

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ- ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

camp bannerΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ διοργανώνει και φέτος Καλοκαιρινές Δραστηριότητες,  SUMMER CΑMP 2017,  για τα  παιδιά της πόλης από 5 έως 14 ετών.  Το CAMP θα προσφέρει στα παιδιά να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά, στηρίζοντας παράλληλα τις οικογένειες τους. Ακολουθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 24/5 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

paisdap espa 17Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν τους γονείς ότι  ξεκινάει την Τετάρτη 24 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης –ΕΕΤΑΑ, για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: ΔΩΡΕΑ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ Α. ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

viv doreaΗ κ. Άννα Ανδρονοπούλου, το γένος Κοντόπουλου ανηψιά του μεγάλου ζωγράφου και δωρητή Αλέκου Κοντόπουλου, δώρησε στο Μουσείο, το έργο «Προσωπογραφία Αχιλλέα Δημοκωστούλα», λάδι, 0,50Χ0,75, από την πρώιμη καλλιτεχνική παραγωγή του καλλιτέχνη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

viv imera mousionΤην Πέμπτη 18 Μαΐου «Διεθνή ημέρα Μουσείων» , ο ιστορικός τέχνης, Δρ. Αλέξανδρος Τενεκετζής, καθηγητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και συνεργάτης της Εταιρείας Ψηφιακού Πολιτισμού PostScriptum, έδωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα:

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Horodia stin EpidavroΗ Μικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα, θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 7:30μ.μ., στο Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό Επιδαύρου, όπου θα διεξαχθεί το 1ο  Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών-Βυζαντινών Ύμνων που διοργανώνουν ο Δήμος Επιδαύρου και η Μητρόπολη Αργολίδας. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ

mikis

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα λάβει μέρος σε μία ιστορική Συναυλία- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο “ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ”, η οποία θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο), τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 9:00μ.μ., όπου  μια πελώρια χορωδία με 1000 χορωδούς από 30 πόλεις της Ελλάδας, με τη  συνοδεία  της  Συμφωνικής  Μαντολινάτας,  θα  αποδώσει μερικά από τα αριστουργήματα του μεγάλου μας δημιουργού.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

paisdap espa 17Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης -ΕΕΤΑΑ, φέτος η διαδικασία υλοποίησης της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το έτος 2017-2018, για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα αρχίσει νωρίς το Μάιο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ

paidikoi stathmoiΣε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων μας, ειδοποιούμε εκ νέου τους γονείς που δύναται να είναι ωφελούμενοι του «Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. 2017-2018» για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στο www.eetaa.gr.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

banner katastrofes

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή