ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ-ΠΑΝΔΩΡΑ: «ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

ccap pandora 1
Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής και ο Καταναλωτικός Συνεταιρισμός «Πανδώρα» σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Fair Trade Hellas, σας προσκαλούν σε εκδήλωση με την προβολή ταινιών και συζήτηση με θέμα «Δίκαιο εμπόριο και μεταλλαγμένα προϊόντα» την Τρίτη 6 Ιουνίου, ώρα 8μμ. στο 3ο Γυμν. Αγ.Παρασκευής, Δερβενακίων & Σάκη Καράγεωργα.
Θα προβληθούν 2 ταινίες μικρού μήκους: 
«Farming on crisis?» του Παύλου Γεωργιάδη.Η ταινία είναι ένα ταξίδι στην ελληνική ύπαιθρο, που μεταφέρει τις ιστορίες νέων γεωργών και τις προοπτικές μετασχηματισμού της οικονομίας μέσω της βιώσιμης αγροτικής ανάπτυξης
«Seeds of freedom» («Σπόροι της ελευθερίας»), Ην.Βασίλειο/Κένυα. Η ταινία παρουσιάζει πως οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι έχουν επηρεάσει την βιοποικιλότητα και πως μπορεί να διασφαλιστεί από παραγωγούς και κοινότητες υγιεινή κι επαρκής τροφή στην Αφρική.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τους  κ.κ. Παύλο Γεωργιάδη ερευνητή/παραγωγό ταινίας,  Κέλλυ Γαρυφαλλή εκπρόσωπο Fair Trade Hellas και με εκπρόσωπο του αγροτικού συνεταιρισμού Καρδίτσας.
            Είσοδος ελεύθερη
 ccap pandora 2
Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής, Σπάρτης 1 &Γραβιάς.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook σελίδα : Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής
 
Καταναλωτικός Συνεταιρισμός «Πανδώρα», Αγ.Ιωάννου 24Γ, Αγ.Παρασκευή 
Facebook σελίδα : Πανδώρα καταναλωτικός συνεταιρισμός
 
Δημ/ση : 31/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software