OPEN DAY NCSR D 2017 : ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

dimokritos open day
Με την εκδήλωση OPEN DAY NCSRD 2017: ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, θα συμμετέχει φέτος το Εθνικό Κέντρο  Έρευνας Φυσικών Επιστημών « Δημόκριτος» στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «H Ευρώπη στη περιοχή μου 2017» («Europe in My Region 2017»). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαϊου και ώρα 17.00 – 20.00 στον χώρο της Έκθεση Καινοτομίας καθώς και σε εργαστήρια του Κέντρου.  Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Οι εκδηλώσεις OPEN DAY συντονίζονται από την Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού & Αξιολόγησης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να πληροφορηθούν τα σημαντικότερα αποτελέσματα  από τη συμμετοχή των Ερευνητών σε επιλεγμένα Προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Περισσότερες Πληροφορίες: 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες: ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», Δημόσιες Σχέσεις, Τμήμα Οργάνωσης και Παραγωγικότητας, 
Τηλ: 210 650  3040, 210 650 3015
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://www.demokritos.gr 
 
Δημ/ση : 31/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software