ΕΝΕΒΑΠ: Κλήρωση Αυτοκινήτου σε πελάτες καταστημάτων Αγίας Παρασκευής

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

ENEVAP Drasi facebook cover

Κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 07 Ιανουαρίου 2017, θα διεξαχθεί μία κλήρωση για τους πελάτες των καταστημάτων μας, με μεγάλο έπαθλο ένα νέο Volkswagen up!, από την εταιρεία Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε αξίας 11.000€.
Δικαίωμα Συμμετοχής στην Κλήρωση θα έχουν οι πελάτες  που θα αγοράσουν ή θα ξοδέψουν περισσότερα από 30€ στα 100 καταστήματα της Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στη δράση. Για να βρείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή την εορταστική δράση μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της δράσης:
Φέτος σας καλούμε να κάνετε τα ψώνια σας στην πανέμορφη αγορά της Αγίας Παρασκευής, να γνωρίσετε την ποικιλία των καταστημάτων μας, να πιείτε τον καφέ σας, το ποτό σας, να φάτε στα εστιατόρια μας, να κλείσετε τα εισητήρια σας, να περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, το σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας, να βγάλετε τις φωτογραφίες σας σε περισσότερα από 100 καταστήματα μας και εμείς θα σας ανταμείψουμε με ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.
Η κλήρωση θα γίνει στην κοπή της πίτας της ΕΝΕΒΑΠ στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής στις 9 Ιανουαρίου 2017.
Βρείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση από την αφίσα που είναι έξω από το μαγαζί είτε βρείτε τη διεύθυνση και το τηλέφωνο τους στην ιστοσελίδα.
 
Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!
 
Προτιμάμε τα Καταστήματα της Πόλης μας!
 
Δημ/ση : 14/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software