ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΙ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

christmas 2015

Αξιότιμοι Φίλοι μας
 
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “ ΟΙ Άγιοι Ανάργυροι” σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για “Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενη Πρωτοχρονιά”.
 
Όπως κάθε αρχή του καινούργιου χρόνου, έτσι και στις 17 Ιανουαρίου του 2016 θα το γιορτάσουμε με την  κοπή της Πίτας του Συλλόγου μας στο Divani Caravel Hotel,
το απόγευμα της Κυριακής, και ώρα 18.00, ανταλλάζοντας ευχές και διασκεδάζοντας με τον αγαπημένο και διαχρονικό τραγουδιστή Δάκη.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ.
 
Για την ενίσχυση των προγραμμάτων του Συλλόγου μας κυκλοφορούμε λαχνό αξίας  5 ευρώ έκαστος, και θα θέλαμε την ανταπόκριση σας.
 
Τα έσοδα από τον λαχνό θα διατεθούν, αποκλειστικά για την συνέχεια της λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού, όπου υλοποιείται πρόγραμμα προσυμπτωματικού πληθυσμιακού ελέγχου, για έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία από το 2004 όπου έχουν πρόσβαση για ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακή μαστογραφία, κυρίως γυναίκες άνεργες, άπορες και ανασφάλιστες, ηλικίας 40-69 ετών, μέσω του Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών 
Πόλεων.
 
Παρακαλούμε όλους τους Δήμους του Διαδημοτικού να ανταποκριθούν στο αίτημά μας με την αγορά λαχνών, γιατί ο Σύλλογος μας δεν χρηματοδοτείται από κανένα δημόσιο φορέα, και δεδομένου ότι η οικονομική ασφυξία συνεχίζετε, εμείς οι  
εθελόντριες, μαζί με την δική σας στήριξη ,να βοηθήσουμε τις γυναίκες αυτές , διότι αν ο καρκίνος διαγνωστεί έγκαιρα μπορεί να νικηθεί. 
 
Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, και σας ευχόμαστε “Χρόνια Πολλά” 
                                      “Υγεία, Αγάπη, και ένα ελπιδοφόρο αύριο”.
 
 
Με εκτίμηση
            για το Δ.Σ.           
 
                          Η Πρόεδρος                                                                             Η Γεν. Γραμματεύς
 
                          Μαίρη Γρηγοροπούλου                                                             Μαίρη Κοτσίρη
 
Ημ/νία Δημ/σης : 22/12/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software