Ενημέρωση-συζήτηση για την απόφαση του ΟΑΣΑ να καταργήσει την γραμμή Β5 μέσα από τον ιστό της πόλης

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

tsakos

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 11.00 το πρωι στο 3ο δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής  Μπουμπουλινας   4   στον Τσακό στην ανοικτή συνέλευση-συζήτηση με θέμα: 
 
 
Ενημέρωση-συζήτηση για την απόφαση του ΟΑΣΑ   να καταργήσει την  γραμμή Β5 μέσα από τον ιστό της  πόλης.
 
Εκφράζοντας την αντίθεση μας στην απόφαση του ΟΑΣΑ συντονίζουμε την δράση μας με τους συνδημότες μας στον Τσακό, τους μαζικούς φορείς της πόλης και τις δημοτικές παρατάξεις και ζητάμε
 
Να μην  εφαρμοστεί η απόφαση αυτή  γιατί υποβαθμίζει το αγαθό της μαζικής μεταφοράς με  αποτέλεσμα να δημιουργούνται  πρόσθετα προβλήματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
 
Να αναβαθμιστεί ο συγκοινωνιακός στόλος που εξυπηρετεί την γραμμή Β5 με νέα   αντιρρυπαντικής  τεχνολογίας και ίδιας χωρητικότητας  οχήματα ώστε να παρέχεται σύγχρονη  αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή συγκοινωνία για τους κατοίκους μας .
 
Να αναλάβει η δημοτική αρχή της πόλης μας, με κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και κατάλληλες σημάνσεις,να εξασφαλίσει  την ομαλή διέλευση των οχημάτων διευκολύνοντας το έργο των οδηγών αλλά και την γρήγορη και αξιόπιστη  μετακίνηση των συνδημοτών μας σε ολόκληρο τον ιστό της πόλης,δίχως να χρειάζεται να μετεβιβαστούν για να φθάσουν στο Κέντρο της Αθήνας.
 
 
                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  Bασίλης Σαββίδης                      Ιωάννα Κουτσουρά
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 2/12/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software