Πεζοπορία στον Πάρνωνα

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

 

P1100565   P11005631

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο αθλητικός όμιλος Ίφιτος ξεκινάει τις δραστηριότητες του με πεζοπορία στον Πάρνωνα στις 19/10/2014.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το μετρό του Χαλανδρίου στις 7:00 π.μ.. Θα γίνει μια στάση στην διαδρομή και αναμένεται να έχουμε άφιξη στις 10:00 π.μ. και η πεζοπορία θα ξεκινήσει άμεσα. Υπολογίζεται να χρειαστούν τουλάχιστον 3 ώρες για να διανύσουμε την απόσταση.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής θα κάνουμε μία στάση μιας ώρας για φαγητό και επιστροφή για Αθήνα. Ώρα άφιξης στο μετρό Χαλανδρίου θα έχουμε γύρω στις 7:00 – 8:00μ.μ..
Απαραίτητος εξοπλισμός για να ακολουθήσετε την εκδρομή :
• Ένα μικρο σακίδιο πλάτης,
• Μποτάκια,
• Μια δεύτερη μπλούζα,
• Αδιάβροχο ή αντιανεμικό, καπέλο,
• Φακό (κατα προτίμηση κεφαλής) και
• Την φωτογραφική σας!!!
Πληροφορίες πεζοπορίας :
Πάρνωνας: Τσίντζινα – Πευκιάς – Τσίντζινα

Μια εύκολη πεζοπορική διαδρομή σε δάσος κωνοφόρων στον καταπράσινο Πάρνωνα. Η διαδρομή ξεκινάει σε παλιό εγκαταλελειμμένο χωματόδρομο, που κατευθύνεται προς την παλιά Μονή Κελιού. Αφού περάσουμε από την πηγή της Μονής, συνεχίζουμε ανηφορικά, μέχρι να φτάσουμε σε διαδοχικά καταπράσινα ξέφωτα, απομεινάρια παλιάς γεωργικής ενασχόλησης των κατοίκων. Στο τέλος της ανηφόρας συναντάμε χωματόδρομο, ο οποίος περνώντας μας από την τοποθεσία Πευκιάς, μας κατηφορίζει γλυκά μέχρι το σημείο εκκίνησης.
Μήκος Διαδρομής: 10χλμ.
Υψομετρική Διαφορά: < 500μ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλ : 6936996778
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημ/νία Δημ/σης : 13/10/2014

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software