Πλήθος κόσμου στη γιορτή για τα Κούλουμα που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πάρκο Πευκακίων

Θερμή η ανταπόκριση των πολιτών στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

Με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη γιορτή για τα Κούλουμα που πραγματοποιήθηκε χθες, Καθαρά Δευτέρα, στο πάρκο Πευκακίων ολοκληρώθηκαν με  επιτυχία, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλή μουσική και χορό, αλλά και με τη συνοδεία παραδοσιακών εδεσμάτων (φασολάδα, λαγάνες, ταραμά, χαλβά και κρασιά), κάποια εκ των οποίων προετοιμάζονταν εκείνη την ώρα, οι πολίτες γιόρτασαν τα Κούλουμα και αντάλλαξαν ευχές για καλή Σαρακοστή, με  τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη ο οποίος από το πρωί, υποδεχόταν τους επισκέπτες.

 

Η γιορτή ξεκίνησε με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και συνεχίστηκε με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους για τους οποίους κληρώθηκαν 50 χαρταετοί, ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε δράσεις 

όπως  ήταν face painting και παιχνίδια με μασκότ.

 

Απευθυνόμενος στους πολίτες ο κ. Μυλωνάκης, τους ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και τους ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους και τη στήριξη τους στις δράσεις του Δήμου. «Χαίρομαι που οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής, αυτές τις ημέρες της Αποκριάς, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα μας να συμμετάσχουν σ΄ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Παράλληλα χαίρομαι που αξιοποιούμε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας τους οποίους ομορφύναμε με παρεμβάσεις μας, προκειμένου να τους χαίρονται όλοι οι δημότες μας, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο μας. Δεν σταματάμε εδώ θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και το ίδιο κέφι και με άλλες δράσεις, που θα δώσουν ξανά ζωή στην πανέμορφη πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Κλείνοντας ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Ζωοφιλίας Δημήτρη Καραντζαλο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Ξενακη για το συντονισμό και την επιμέλεια όλων των εκδηλώσεων, τις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου που μερίμνησαν για τον καθαρισμό του Παρκου προκειμένου να γιορτάσουν οι πολίτες σ΄ένα όμορφο περιβάλλον,  το τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη συμβολή του στο συντονισμό της διοργάνωσης, αλλά  και όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν με τις ευγενικές προσφορές τους για την επιτυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

 

 

Ειδικότερα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς  τον Σύλλογο Πευκάκια Αγίας Παρασκευής «Η Αναγέννησις», τον πολιτιστικό σύλλογο «Χοροταξιδευτές» που καθ´όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μαγείρευαν φασολάδα καθώς και όλους τους εθελοντές  και το εστιατόριο « Etsi & allios» που βοήθησαν στην οργάνωση και στον διαμοιρασμό των εδεσμάτων στους πολίτες. 

 

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς:

 

  • «Τα Ρωμανακια»
  • «Ποτοεισαγωγικη», «Tender Bar»,«Γύρο Πλατείας», «4 Ψάρια», «Erudio Cafe-Bar», «Cafe 12»,«Σουβλιτσα»,«Παππας restaurant Cafe»,Οπωροπωλείο «4 Εποχές» , «Bellagio pizza & pasta bar»

 

  • «Καραμολέγκος»
  • «Σκλαβενίτης»
  • «Γαστρονομία Παλτσίδη»

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software