«Κυριακή πάμε Μουσείο» στο Πάρκο Γλυπτικής «Takis»

| Νέα του Δήμου
«Κυριακή πάμε Μουσείο» στο Πάρκο Γλυπτικής «Takis»

Στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου μας «Κυριακή πάμε Μουσείο» ,για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, επισκεφθήκαμε την Κυριακή 2 Ιουλίου το πάρκο γλυπτικής «Τάκις» , στο Καματερό.

 Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε απολαύσαμε την πρωτότυπη, πρωτοποριακή και μοναδική έκθεση του σπουδαίου και πολυβραβευμένου αυτού Έλληνα καλλιτέχνη.

takis800

Ο «Takis» είχε σχέση και με την πόλη της Αγίας Παρασκευής, αφού υπήρξε επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Αλέξανδρου Ιόλα, η βίλα του οποίου είναι πλέον ιδιοκτησία του Δήμου και αυτή την περίοδο ανακαινίζεται.

Ευχόμαστε όταν ολοκληρωθεί και τεθεί σε λειτουργία το «Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Αλέξανδρος Ιόλας» να δούμε να εκτίθενται και έργα του «Takis».

takis802

Επόμενη εξόρμηση είναι ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο των Δελφών στις 10 Σεπτεμβρίου. Η πλατφόρμα για τις συμμετοχές θα ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί ακριβώς.

takis801

 

Καλό Καλοκαίρι!

Ιωάννης  Αργυρός  Αντιδήμαρχος.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software