Διένειμε σχολικά είδη σε μαθητές ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Διένειμε σχολικά είδη σε μαθητές ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

O απολογισμός της δράσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι συμπολίτες μας για μία ακόμα φορά επέδειξαν εμπράκτως τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, αλλά και την ανάγκη που έχουν για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο με αποτέλεσμα να συλλεχθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός κιβωτίων με σχολικά είδη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

sxolika eidi 800

Το κοινωνικό παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε τη διανομή των ειδών αυτών στους ωφελουμένους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συνδημότες μας οι οποίοι προσέφεραν ακόμα και από το υστέρημά τους, καθώς επίσης και τα σχολεία και τους φορείς που στήριξαν την όλη προσπάθεια.

sxolika eidi 801

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι εθελοντές μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που με τον Διευθυντή τους και Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» κ. Γιάννη Λογοθέτη κατέθεσαν τη δική τους προσφορά, το 11ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας, αλλά και η εταιρεία «SKAG» που με τη σειρά της προσέφερε και εκείνη βοήθεια σε όλα τα παιδιά που την είχαν πραγματική ανάγκη.

sxolika eidi 802      

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software