ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑμεΑ

| Νέα του Δήμου
amea pontiakoi s2 sΤο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής  πραγματοποίησε  εκδήλωση με ποντιακούς χορούς, την Κυριακή 17 Απριλίου, στο χώρο του θεάτρου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης»
στην Αγία Παρασκευή, από το Σύλλογο Ποντίων Ν. Ιωνίας "Σινώπη"και τον Σύλλογο Ποντιων Χαλανδρίου “Ακρίτες”, με μεγάλη  συμμετοχή των μελών του  εργαστηρίου και των  γονέων  τους.
Η εκδήλωση περιλάμβανε σύντομη αναφορά στην ιστορία του Πόντου, χορούς από τα χορευτικά των δυο συλλόγων με παραδοσιακές φορεσιές και ζωντανή μουσική, χορό από όλους και μπουφέ που είχαν αναλάβει οι Εθελόντριες της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής.
Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Β. Ζορμπάς,  η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα ΑμεΑ Ζ. Φωτεινού, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ οι  πρώην αντιδήμαρχοι Κ. Μοσχονά και Ε. Παπαδοπούλου, εργαζόμενοι της Kοινωνικής υπηρεσίας, μέλη  από την ημιαυτόνομη διαβίωση  «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους όπως και πολλοί γονείς.
 amea pontiakoi s site
Δημ/ση : 19/4/2016