ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

| Νέα του Δήμου
geuma agΓεύμα Αγάπης με πλούσια εδέσματα, κρασί και  μουσική πρόσφερε στους απόρους της Αγίας Παρασκευής (όπως κάνει κάθε χρόνο) την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015  στην «ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ» ο ιδιοκτήτης της Κ. Σερβίου.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Κ. Σερβίου, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές και ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους με την ίδια πίστη και δυναμική για μια καλύτερη χρονιά  για όλους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Κοινωνικής Πολιτικής Γερ. Βλάχος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου, εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «Η Πόλη μας» ο Σπ. Παπασπύρος όπως και στελέχη της Κοινωνικής Πολιτικής και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου.

Ημ/νία Δημ/σης : 30/12/2015